- Det ble et tomrom da alle dro

Men «Jakten»-Anna Liisa angrer ikke på at hun sendte hjem begge frierne i finalen.

INGEN KLAFF: Anna Liisa Evensen valgte bort begge sine gjenværende friere i «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandag. Foto: TV 2
INGEN KLAFF: Anna Liisa Evensen valgte bort begge sine gjenværende friere i «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandag. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Anna Liisa Evensen (27) overrasket TV-seerne med å vrake begge sine gjenværende friere, Frank Sigvaldsen og Jøran Dahl, da bøndene skulle gjøre sine siste valg mandag.

Til Seoghør.no sier Anna-Liisa at hun helt til det siste prøvde å sjekke om en av de to kunne være den rette.

- Jeg så vel ganske tidlig at det var liten sjanse for at jeg skulle falle for noen av frierne, men prøvde helt til på tampen og se om det var noen av dem som skilte seg ut. Men sånn er det, man kan ikke fremprovosere følelser, sier hun.

Kun venner
Mens bøndene Odd Arild Svaland, Tor Magne Egge og Anders Ueland valgte henholdsvis Gerda Sivertsen, Cecilia Watnan og Leena-Mari Salin, ble det ingen videre ferd i serien for Anna-Liisa.

- Dersom jeg hadde bedt med meg Frank eller Jøran på tur, så føler jeg at det hadde blitt på falske premisser. Jeg har fortsatt kontakt med flere av guttene, men kun på vennskapelig basis, sier hun til Seoghør.no.

Merket tomrom
Selv om hun ikke angrer på avgjørelsen om å sende hjem begge frierne fra finalen, innrømmer Anna-Liisa at det tok litt tid å tilpasse seg hverdagen etter at innspillinngen var over.

- Fordi det var så veldig travelt når alle var her på gården, så ble det et tomrom da alle dro. Men bedriften og gården går som den skal, og hestene krever mye kjærlighet.

- Når man er med på «Jakten på kjærligheten» så er det en sjanse for at det blir treff, men også en sjanse for at det blir bom. Jeg angrer ikke på at jeg ble med i «Jakten på kjærligheten»

Ble skuffet
Frieren Jøran Dahl sier han ikke hadde trodd på forhånd at både han selv og Frank Sigvaldsen skulle bli sendt hjem.

- Jeg trodde hun skulle velge Frank, og skjønte ikke helt hvorfor hun ikke valgte noen. Selv om jeg hadde forberedt meg på at jeg kunne blitt vraket, så ble jeg litt skuffet. Det er jo kjedelig å ha brukt så mye tid og krefter på det uten å sitte igjen med noen ting, sier han til Seoghør.no.

Han vet ikke om han kommer til å se Anna-Liisa igjen.

- Jeg hadde blitt med henne på tur hvis hun hadde spurt, men etter innspillingen har vi ikke hatt kontakt. Jeg har imidlertid ikke noe imot henne. Vi skiltes som venner.

Ingen flere sjekkeprogrammer

Anna-Liisa tror ikke hun kommer til å bli med på noen flere sjekkeprogrammer i fremtiden.

- Jeg har nok fått min dose. Det krever jo mye tid og ressurser å være med på noe sånt. Jeg får heller se etter drømmemannen andre steder, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: -Ville ikke gjort dette igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer