FORBILDE: André Villa er det store forbildet til Oliver Bjørnstad. Foto: Mobilbet
FORBILDE: André Villa er det store forbildet til Oliver Bjørnstad. Foto: MobilbetVis mer

- Det ble en «once in a lifetime»-opplevelse

Motorcross-stjernen André Villa overrasket vesle Oliver etter å ha hørt om hans vonde tid.

SEOGHØR.NO: I januar i år, brant Korsmo skole på Skarnes i Hedmark ned. 200 elever og lærere ble reddet ut og har siden den gang måtte tilbringe hverdagen i brakker i påvente av at skolen blir gjenoppbygget.

Marit Bjørnstad, mamma til èn av elevene - Oliver Bjørnstad - hadde lyst til å gjøre noe ekstra spesielt for den hardt prøvede gjengen på Korsmo.

Ettersom sønnen er svært interessert i motocross, tok hun kontakt med FMX-stjernen André Villas veldedighetsprosjekt «Andrèsjansen», som arrangeres i samarbeid med spillselskapet Mobilbet.

VANT OPPLEVELSE: Marit Bjørnstad vant en drømmedag for sønnen Oliver med motorcross-stjernen André Villa. Foto: Mobilbet
VANT OPPLEVELSE: Marit Bjørnstad vant en drømmedag for sønnen Oliver med motorcross-stjernen André Villa. Foto: Mobilbet Vis mer

- Marit lurte på om jeg kunne ta turen til Skarnes for å gi Oliver og gjengen en liten oppmuntring i hverdagen. Det synes jeg var så flott gjort, sier Andre.

Marit Bjørnerud sier at sønnen - som selv kjører motorcross - synes det var stort å møte sitt forbilde.

– Gleden var stor da vi fikk telefonen om at André Villa skulle komme til Skarnes. Dette er en once in a lifetime-opplevelse. Oliver begynte med motocross i fjor, og Villa er et stort idol, forteller Marit.

Her kan du se video fra André Villas møte med Oliver:

 
 

LES OGSÅ: Kjenner du igjen den norske stjerna?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.