- Det ble en del ekstra kilo

Mia Gundersens nye TV-jobb satte store spor på kroppen.

MYE GOD MAT: Fotballstjernen John Arne Riise er en av mange norske kjendiser som har hatt besøk av Mia Gundersen og kokken Øyvind Hjelle i TV3-serien «Vis meg ditt kjøleskap» Foto: TV3
MYE GOD MAT: Fotballstjernen John Arne Riise er en av mange norske kjendiser som har hatt besøk av Mia Gundersen og kokken Øyvind Hjelle i TV3-serien «Vis meg ditt kjøleskap» Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da Mia Gundersen (50) i 2010 deltok i TV 2-konkurransen «Skal vi danse», gikk hun ned i vekt på grunn av den tøffe dansetreningen.

Men da hun startet på sin nye jobb som programleder for «Vis meg ditt kjøleskap» - som for tiden sendes på TV3- pekte nåla på badevekten en annen vei.

Gundersen sier til VG at all den gode maten hun ble servert av kokken Øyvind Hjelle i hjemmene til kjendiser som fotballspilleren John Arne Riise, langrennsløper Vibeke Skofterud og tidligere justisminister Knut Storberget, raskt la seg på kroppen.

- Det var tykke, deilige sauser, hjemmelaget is og sjokoladedesserter hele veien. OG gjerne med vin til. Og vi satt jo mye stille og ventet så det ble en del ekstra kilo ja.

Mia sier hun imidlertid ikke fikk dårlig samvittighet av den kaloririke maten.

- Det la seg jo jort på hoftene, men jeg tenkte bare «la gå». Man skal ikke klage når man kan avslutte arbeidsdagen med en fantastisk treretters. Jeg nøt hver bit, sier hun.

Den siste tiden har hun trent aktivt for å komme tilbake til matchvekten.

- Jeg er på vei tilbake til utgangspunktet og det føles veldig bra. Heldigvis er jeg gld i å trene og trener fire ganger i uken, sier hun til VG.

«Vis meg ditt kjøleskap» sendes mandag til torsdag på TV3 kl. 20.

Finn ditt favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Pappa gikk bort i det sekundet jeg kom inn døra

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer