Nicole Kidman:

- Det beste som har skjedd meg

Skuespiller Nicole Kidman snakker fra hjertet i nytt intervju.

LYKKELIG GIFT: Nicole Kidman og Keith Urban har vært gift i nesten 16 år. Foto: Jason Kempin/Getty Images/AFP/NTB
LYKKELIG GIFT: Nicole Kidman og Keith Urban har vært gift i nesten 16 år. Foto: Jason Kempin/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Nicole Kidman (54) har gjort seg bemerket på mange områder. Ikke bare er hun en av verdens høyest betalte skuespillere - med seg i sekken har hun også en Oscar, to Emmy-priser og hele seks Golden Globes.

Men det er ikke alltid det er jobben som fører oppmerksomheten i hennes retning. Det gjør også kjærlighetslivet hennes, som ifølge Kidman selv blomstrer.

Hyller ektemannen

Helt siden hun giftet seg med Tom Cruise i 1990, har Kidmans kjærlighetsliv blitt dokumentert opp og ned i mediene. Det gjaldt både forelskelsen, bryllupet og senere skilsmissen.

Det ble heller ikke færre overskrifter da hun noen år senere fant kjærligheten på ny, med countryartisten Keith Urban (54).

De giftet seg i 2006, og har senere fått de to barna Sunday (13) og Faith (11) sammen. At familielivet og kjærligheten fortsatt blomstrer, er det liten tvil om.

«BIG LITTLE LIES»: Den stjernespekkede serien, med blant annet Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Meryl Streep på rollelisten, er tilbake med ny sesong. Video: HBO. Vis mer

Det ble blant annet tydelig da Kidman nylig gjestet «CBS Mornings». Utgangspunktet hennes for besøket var å promotere den nye filmen «Becoming the Ricardo», men det ble også tid til å hylle ektemannen.

- Jeg møtte han senere i livet, og det har vært det beste som noensinne har skjedd meg, sa hun til programleder Gayle King, ifølge People.

Videre fortsatte hun:

- Den mannen er det beste som har skjedd meg.

Dette sier hun om bildet

I juni i fjor kunne Kidman og Urban feire 15 års bryllupsdag. På selve dagen delte de blant annet hver sin hyllest til hverandre på Instagram. Skuespillerens bilde fikk imidlertid størst oppmerksomhet.

Hun delte nemlig et bilde hvor Urban slikker halsen hennes.

- Keiths bilde var av oss i pysjamas. Mitt, derimot, var litt mer ... hva sier det om oss?, spøkte hun under CBS-intervjuet.

Videre fortalte hun at hun og ektemannen er en god miks.

- Vi passer veldig for hverandre. Jeg er utrolig heldig som har møtt ham.

Visste at han var den rette

Som nevnt giftet Urban og Kidman seg i 2006. Bryllupet fant sted bare ett år etter at de møttes på et arrangement i Los Angeles. Duoen kom nærmere hverandre i månedene etter, og allerede etter et halvt år visste Kidman at hun hadde funnet den rette.

Det fortalte hun til magasinet People i 2019.

Vis mer

I intervjuet fortalte Kidman om spesielt ett øyeblikk som fikk henne til å skjønne at hun ville gifte seg med ektemannen.

- Han sto ute med blomster klokken fem utenfor holdeplassen jeg bruker å gå av på i New York. Det var da jeg tenkte at «dette er mannen jeg ønsker å gifte meg med».

LES OGSÅ: Overrasker med sjelden bilde av barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer