Cameron Diaz:

- Det beste som har skjedd meg

Stjernen letter på sløret om ekteskapet i nytt intervju.

ÅPNER OPP: I et nytt intervju forteller skuespiller Cameron Diaz at ekteskapet med Benji Madden er noe av det beste som har skjedd henne. Paret ble foreldre til sitt første barn tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: I et nytt intervju forteller skuespiller Cameron Diaz at ekteskapet med Benji Madden er noe av det beste som har skjedd henne. Paret ble foreldre til sitt første barn tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespillerstjernen Cameron Diaz (47) er ikke akkurat kjent for å brette ut om sitt eget privatliv. Derfor var det nok mange som ble overrasket da hun tidligere i april for første gang uttalte seg om det å få sitt første barn.

Hun og ektemannen Benji Madden (41) ble som kjent foreldre i starten av januar i år - noe som skjedde i all hemmelighet. Nyheten kunngjorde 47-åringen på Instagram, og senere ble det kjent at datteren hadde fått navnet Raddix.

Nå letter Diaz også på sløret om ekteskapet med ektemannen. Det gjør hun i et intervju publisert på YouTuben-kanalen til sminkeserien «Makeup & Friends», gjengitt av Page Six.

- Jeg elsker å være gift. Det beste som har skjedd meg er å finne ektemannen min, forholdet vårt og vennskapet vårt og alt det der, sier Diaz.

- Mitt kjærlighetsspråk

Diaz og Madden møttes for første gang i 2014 og giftet seg i starten av 2015. Tidligere i år ble de som nevnt også foreldre for første gang. Diaz har nå trukket seg tilbake fra skuespilleryrket, og har tidligere uttalt at hun har gitt seg som skuespiller.

Nå bruker hun dermed tiden på matlaging, forteller hun videre i intervjuet.

- Når jeg lager mat til de menneskene jeg elsker, vil jeg at de skal ha en opplevelse som treffer hjertene deres, at de kan føle min kjærlighet. Mat er mitt kjærlighetsspråk.

GODT GIFT: Paret giftet seg i 2015, og tidligere i år ble de også foreldre for første gang, da datteren Raddix så dagens lys. Foto: NTB Scanpix
GODT GIFT: Paret giftet seg i 2015, og tidligere i år ble de også foreldre for første gang, da datteren Raddix så dagens lys. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er ingen tvil om at Diaz nyter tiden som småbarnsmor, og da hun uttalte seg om morsrollen tidligere i april, hyllet hun ektemannen for hvordan han håndterer lille Raddix.

- Benji legger henne til sengs. Han er så flink. En fantastisk far. Jeg er så heldig for at han er faren til babyen min. Han er utrolig, sa 47-åringen i en livesending på Instagram, ifølge US Weekly.

Mens ektemannen tar seg av leggingen, benytter Diaz selv anledningen til å nyte et glass vin og middag, kunne hun videre avsløre.

Ifølge 47-åringen har svigersøsteren, Nicole Richie (38), også vært til stor hjelp etter at Raddix kom til verden. Diaz sa blant annet at 38-åringen kommer til dem for å passe på babyen slik at hun selv fårstøvsugd huset.

Den nybakte moren la heller ikke skjul på at hun elsker sin nye tilværelse som ettbarnsmor, og kalte det den beste delen av livet sitt.

- Jeg er så utrolig takknemlig og glad. Det er bare det beste noensinne. Jeg er heldig som får gjøre dette med Benji, vi har det helt fantastisk. Det er så flott. Jeg er så begeistret at jeg nesten ikke kan tro det, sa Diaz.

Surrogatirykter

Da babynyheten ble kjent var det flere som sendte lykkeønskninger i retning stjerneparet, men det var imidlertid også flere som stilte spørsmål ved familieforøkelsen. Mange lurte nemlig på om skuespilleren hadde båret fram datteren selv - eller brukt surrogatmor.

US Magazine skrev at paret angivelig skal ha benyttet seg av surrogati - noe en kilde tett på paret bekreftet overfor magasinet.

Ifølge kilden skal Diaz og Madden angivelig i flere år ha forsøkt å få barn, før de altså ble foreldre for første gang til datteren Raddix via surrogati 30. desember.

Diaz har selv ikke kommentert ryktene om at de skal ha benyttet seg av surrogati.

Cameron Diaz og Jason Segel intervjues om filmen "Sex Tape". Intervjues også på rød løper på "Sex Tape"-premieren i Los Angeles. Vis mer

LES OGSÅ: - Vi er heldige som har hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer