Cameron Diaz:

- Det beste som har skjedd meg

Stjernen letter på sløret om ekteskapet i nytt intervju.

ÅPNER OPP: I et nytt intervju forteller skuespiller Cameron Diaz at ekteskapet med Benji Madden er noe av det beste som har skjedd henne. Paret ble foreldre til sitt første barn tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: I et nytt intervju forteller skuespiller Cameron Diaz at ekteskapet med Benji Madden er noe av det beste som har skjedd henne. Paret ble foreldre til sitt første barn tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespillerstjernen Cameron Diaz (47) er ikke akkurat kjent for å brette ut om sitt eget privatliv. Derfor var det nok mange som ble overrasket da hun tidligere i april for første gang uttalte seg om det å få sitt første barn.

Hun og ektemannen Benji Madden (41) ble som kjent foreldre i starten av januar i år - noe som skjedde i all hemmelighet. Nyheten kunngjorde 47-åringen på Instagram, og senere ble det kjent at datteren hadde fått navnet Raddix.

Nå letter Diaz også på sløret om ekteskapet med ektemannen. Det gjør hun i et intervju publisert på YouTuben-kanalen til sminkeserien «Makeup & Friends», gjengitt av Page Six.

- Jeg elsker å være gift. Det beste som har skjedd meg er å finne ektemannen min, forholdet vårt og vennskapet vårt og alt det der, sier Diaz.

- Mitt kjærlighetsspråk

Diaz og Madden møttes for første gang i 2014 og giftet seg i starten av 2015. Tidligere i år ble de som nevnt også foreldre for første gang. Diaz har nå trukket seg tilbake fra skuespilleryrket, og har tidligere uttalt at hun har gitt seg som skuespiller.

Nå bruker hun dermed tiden på matlaging, forteller hun videre i intervjuet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer