TALENTFULL: Marianne Antonsen har gjennom mange år trollbundet det norske folk med sin dype stemme.  Foto: Tor Lindseth
TALENTFULL: Marianne Antonsen har gjennom mange år trollbundet det norske folk med sin dype stemme. Foto: Tor LindsethVis mer

- Det beste er å gi kjærlighet

Fredrikstad-artisten Marianne Antonsen elsker å være tobarnsmor.

SEOGHØR.NO: Artist Marianne Antonsen (44) var i sommer aktuell i showet «World of Music» på Oseberg Kulturhus i Tønsberg sammen med Hanne Krogh (59), Helene Bøksle (34) og Tre Tenorer.

Selv om sommeren har vært preget av jobb, vil det ikke si at sangeren ikke har klart å presse inn litt ferie med familien.

44-åringen er singel, men lykkelig mor til Thomas (23) og Olivia (8), og det er ingen tvil om at hun elsker å være tobarnsmor.

- Det beste med å være mamma er å få lov til å gå så mye kjærlighet, og heldigvis kjenne den samme kjærligheten i retur! Mine to barn er og blir det viktigste i mitt liv, sier hun til Se og Hør.

Singel

I 2009 ble Antonsen singel etter hun og forloveden Erland Sveum brøt med hverandre.

- Erlend flyttet ut for fem måneder siden, så nå er det barna som får all min kjærlighet, sa tobarnsmoren til Se og Hør den gang.

Hun innrømte da at det føltes rart å bli alene igjen etter bruddet.

- Det er klart det er litt spesielt å sitte hjemme alene med en datter på 1 1/2 år, mens eldstegutten på 17 er på klassetur til Trysil. Aldersforskjellen er jo stor. Men heldigvis så forguder Olivia storebroren sin. Det er kjempestas når Thomas kommer hjem, og spesielt når han spiller gitar for henne, sa hun til bladet.

Tidligere var Antonsen vært gift i 11 år med musikeren Tor Inge Rishaug, som hun fikk Thomas sammen med.

LES OGSÅ: - Det var ikke lett å fortelle samboeren om det