Petter Stordalen om Märta Elander Wistén:

- Det beste coronaen ga meg var deg

Petter Stordalen deler varmt innlegg i anledning kjærestens bursdag.

FORELSKET: Petter Stordalen gratulerer kjæresten ¨Märta Elander Wistén med dagen på Instagram. Foto: Jessica Gow / TT Nyhetsbyrån / NTB
FORELSKET: Petter Stordalen gratulerer kjæresten ¨Märta Elander Wistén med dagen på Instagram. Foto: Jessica Gow / TT Nyhetsbyrån / NTB Vis mer
Publisert

Høsten 2019 valgte Petter (59) og Gunhild Stordalen (43) å gå hver til sitt etter 14 år. Knappe ni måneder senere kunne hotellkongen avsløre at han hadde funnet kjærligheten med svenske Märta Elander Wistén (32).

- Jeg er glad Petter har funnet kjærligheten igjen, det fortjener han. Petter og jeg er for alltid gode venner, og jeg ønsker dem alt godt, fortalte Gunnhild Stordalen til VG den gang.

Fant kjærligheten under corona

Pandemien var tøff for hotellbransjen og Stordalen har tidligere vært åpen om utfordringene han sto i. Likevel skulle han få noe godt ut av pandemien.

Det var nemlig under lockdown i Norge at romantikken oppsto mellom Stordalen og Wistén. Det som opprinnelig skulle være et kort visitt i Oslo endte med å vare i flere dager.

OM KJÆRESTEN: Petter Stordalen var blant gjestene på «Senkveld», og der åpnet han opp om kjæresten. Video: TV 2 Vis mer

- Märta kom og Norge gikk ned i «lockdown». Hun ble værende i 100 dager, vi var i samme hus 24/7. Hun fikk skiftet fokuset mitt fra alt det fryktelige som skjedde. Coronaen har ikke bare vært negativ, fortalte Stordalen i et intervju med Aftonbladet.

Fyller 32 år

59-åringen refererer til pandemien når han i dag gratulerer Wistén med dagen på Instagram.

«I dag har Märta bursdag, for en mandag! Det beste coronaen ga meg var deg. Gratulerer med dagen til kjæresten min», skriver han.

Bildet Stordalen deler av paret ser ut til å være fra en av feriene deres. Se og Hør har tidligere publisert eksklusive bilder av paret som viste dem på ferie sammen på den romantiske øya Mykonos i Hellas.

Flere deler sine gratulasjoner i kommentarfeltet, blant annet kjendisparet Vanessa Rudjord (46) og Jonas Forsang (41). Sistnevnte var med på å starte forlaget Strawberry publishing med Stordalen, som han senere valgte å selge til Sverige

VANSKELIG: Petter Stordalen forteller om den vanskelige økonomiske situasjonen selskapene hans er i på besøk hos Anne Lindmo. Video: NRK Vis mer

Samboere

Den karismatiske 59-åringen kunne i boken sin «Apollo-metoden» røpe nye detaljer om forholdet til svensken.

- Jeg kan oppsummere med hva Märta betydde for meg i den perioden: jeg begynte å sove godt, spise godt og le godt, og det er faktisk noen av de viktigste tingene for å komme gjennom en krise, skrev han og refererte til den vanskelige tiden under pandemien.

Det tok ikke lang tid før hotellkongen ble samboer med sin nye kjæreste både i Stockholm og i Oslo. Stordalen beskrev samboerskapet som «fantastisk» og ga seg selv tittelen som «verdens lykkeligste mann».

TABBE: Petter Stordalen ble gjort oppmerksom på en liten detalj VED hotellet hans på Hasle i Oslo som gjorde at han brøt ut i latter. Reporter: Linn-Christin Marthinussen. Video: Julie Tran / Signe Stenersen. Vis mer

LES OGSÅ: Ny kjæreste: - Unik dame

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer