LETTKLEDD LATTER: «American Idol»-dommer Randy Jacksons britiske venninne storkoste seg i TV-stjernens selskap på Mondrian hotel i Los Angeles. Foto: Stella Pictures
LETTKLEDD LATTER: «American Idol»-dommer Randy Jacksons britiske venninne storkoste seg i TV-stjernens selskap på Mondrian hotel i Los Angeles. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det begynte som en vanlig lunsj...

Hva sier Randy Jacksons kone til dette? Se bildene!

Publisert
Se bilder fra Randy Jacksons toppløs-lunsj nederst i artikkelen!

SEHER.NO: «American Idol»-dommer og musikk-produsent Randy Jackson (55) er kjent for sine kjappe replikker på TV-skjermen, men så ut til å slite med konsentrasjonen da han i forrige uke spiste lunsj med en kvinne på Mondrian hotel i Los Angeles.

Etter maten bestemte Jacksons følgesvenn seg for å benytte solsengene rundt hotellets svømmebasseng til å pleie brunfargen sin - uten noen bikinioverdel på kroppen.

Jackson - som har vært gift med sin kone Erika siden 1995 - visste ikke helt hvor han skulle feste øynene, da hans vakre venninne uanfektet fortsatte samtalen i toppløs tilstand, men gjorde sitt beste for å holde øyekontakten.

Foreløpig er det ikke kjent hvem kvinnen er, men ifølge nyhets- og bildebyrået Stella Picturers er hun en britisk fotograf.

Bildene av TV-stjernen og hans vakre venninne har ført til en rekke spøkefulle kommentarer fra amerikanske medier.

«Feeling Randy?» spør blant annet nettsiden TMZ.com, under tittelen «American Idol Judge spots raw, naked talent».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun må vise mer hud

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer