UNGT IDOL: Som 17-åring kom David Pedersen på tredje plass i Idol. Kurt Nilsen vant og Gaute Ormåsen kom på andre plass. Foto: SCANPIX
UNGT IDOL: Som 17-åring kom David Pedersen på tredje plass i Idol. Kurt Nilsen vant og Gaute Ormåsen kom på andre plass. Foto: SCANPIXVis mer

- Det begynner å bli nok

David Pedersen kom på 3.plass i Idol 2003. Nå føler han at konseptet begynner å bli oppbrukt.

SE VIDEO: Hele intervjuet med David Pedersen

SEHER.NO: Første sesong av Idol ble sendt i 2003 og ble en enorm suksess. Kurt Nilsen (29) stakk av med seieren, mens Gaute Ormåsen (24) fikk andre plass og David Pedersen (21) havnet på tredje plass.

David har i etterkant av Idol utgitt albumet "Wild At Heart" og vært vokalist i bandet Carnival. I fjor sommer ble han også kjæreste med Tinki fra Lilyjets.

- Er du lei av Idol?

-Jeg føler vel at det begynner å bli nok nå. Nå har de liksom gjort en ny vri på det med folk som kan spille instrumenter og sånne ting for å få et innskudd i den delen der.

- Men det er klart at det har en underholdningsverdi, så vi får se hvor lenge det varer. Så lenge folk ser på det så er det jo tydelig at det er interesse for det, sier David i et intervju med Seher.no.

For tiden studerer David Kultur og ledelse i tillegg til at han jobber i studio med nye ting.

- Savner du å stå på scenen?

- Ja, definitivt. Det er jo det man egentlig higer etter og derfor man lager musikk. Det er jo for å kunne stå på en scene og introdusere det til et publikum å få en type fanskare og sånne ting.

- Så det blir spennende å se hva som skjer videre. Ting tar tid, så jeg får bare smøre meg med tålmodighet, så får vi se, sier han.

Se intervjuet med David Pedersen her:


LES OGSÅ: Levde fra hånd til munn