HET FLØRT: Kourtney Kardashian og Younes Bendjima har datet det siste året og paret koser seg tydelig i hverandres selskap. Foto: Splash News
HET FLØRT: Kourtney Kardashian og Younes Bendjima har datet det siste året og paret koser seg tydelig i hverandres selskap. Foto: Splash NewsVis mer

Kourtney Kardashian:

- Det begynner å bli mer seriøst

Kourtney Kardashian og hennes 15 år yngre flamme skal være klare for å ta forholdet videre.

(Seoghør.no): «Keeping up with the Kardashian»-stjerne Kourtney Kardashian (38) har de siste årene vært åpen om sitt turbulente forhold med sin ekskjæreste Scott Disick (34).

Likevel har ryktene rundt 38-åringen og hennes nye flamme, Younes Bendjima (23) florert det siste året.

Seriøst forhold

Paret har nylig tilbragt lang tid sammen, på en romantisk ferie i Egypt, hvor 23-åringen kommer fra.

Ifølge en kilde nær paret, skal det nå se ut til at det er mer seriøst enn først anntatt, og mer enn bare en flørt.

DATER: Kourtney og Younes blir stadig observert hvor de er svært kjærlige med hverandre. Foto: Splash News
DATER: Kourtney og Younes blir stadig observert hvor de er svært kjærlige med hverandre. Foto: Splash News Vis mer

- Younes og Kourtney har det veldig bra. Det begynner å bli mer seriøst, sier kilden til Us Weekly.

I april definerte «Keeping up with the Kardashian»-stjernen seg fortsatt som singel etter en tur til Cannes med Younes.

- Siden hennes Europa-tur med Younes har Kourtney ligget lavt. Hun har ikke sett Younes på en stund, og hun fokuserer ikke på dating, sa en kilde til People.

Men nå kan det se ut til at pipa har fått en ny lyd.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ NATTKLUBB: De to turtelduene blir stadig observert sammen. Her var de sammen på vei hjem fra en nattklubb i mai. Foto: Splash News
PÅ NATTKLUBB: De to turtelduene blir stadig observert sammen. Her var de sammen på vei hjem fra en nattklubb i mai. Foto: Splash News Vis mer

En kilde nær «Keeping up with the Kardashians»-stjernen fortalte til E! News at duoen er svært glade sammen, ifølge Contact Music.

Fokuserer på seg selv

Til tross for at både Kourtney og Younes, som er en ettertraktet modell, har svært travle liv, benytter de enhver mulighet til å være sammen.

I tillegg til å være en av verdens største realitystjerner, har Kourtney barna Mason (7), Penelope (5) og Reign (2) sammen med eksen. Likevel skal 38-åringen fokusere på seg selv denne sommeren, ifølge nettstedet.

- Hun lever livet til det fulle denne sommeren, og kunne ikke vente til hun så han igjen, sa kilden.

Til tross for at flere bilder av det forelskede paret har dukket opp, skal de begge ønske å holde forholdet svært privat.

De to stjernene møtte hverandre på Paris Fashion Week i fjor, og det var etter dette de angivelig begynte å date.

PÅ FERIE: Kourtney og Younes skal ha datet det siste året. Og det er ingen tvil om at de har funnet tonen. Foto: NTB Scanpix
PÅ FERIE: Kourtney og Younes skal ha datet det siste året. Og det er ingen tvil om at de har funnet tonen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sjekket inn på rehab

Ekskjæresten til Kourtney, Scott Disick, har i flere år vært å se i den populære realityserien «Keeping Up With the Kardashians».

Der har vi fått følge deres oppturer og nedturer i forholdet, men det som har vekket mest oppsikt er Scotts utsvevende partyliv.

I 2015 sjekket han inn på rehab for andre gang, mens 38-åringen måtte ta vare på deres tre barn alene.

- Jeg innser at mine problemer er større enn meg og at jeg må gjøre noe med dette. Nå skal jeg fikse dette en gang for alle, sa TV-stjernen den gang.

Ble koblet til Bieber

Siden bruddet med Scott, har Kourtney også blitt koblet til Justin Bieber. De to ble nemlig fotografert side om side da de forlot det som virket som et stevnemøte på restauranten Nice Guy i Hollywood.

- Jeg vil ha en jente jeg kan stolte på, som jeg kan støtte meg på. Det er vanskelig å være i underholdningsbransjen og jeg trenger noen jeg kan betro meg til, sa Bieber tidligere samme året til USA Today.

Da Justin senere gjestet radioprogrammet «The Bert Show», prøvde han tydelig å vri seg unna spørsmål rundt rykteflommen.

Saken fortsetter under bildet.

KOBLET TIL HVERANDRE: Ryktene svirret lenge om en mulig romanse mellom Justin Bieber og Kourtney Kardashian. Foto: Splash News
KOBLET TIL HVERANDRE: Ryktene svirret lenge om en mulig romanse mellom Justin Bieber og Kourtney Kardashian. Foto: Splash News Vis mer

- Jeg blir brukt. Hva mer kan jeg si? sa popidolet.

Radiovert Bert Weiss ga seg ikke med snokingen og spurte nok en gang om det var noe mer enn vennskap mellom dem.

- Nja, vi lar det bli med det, sa Bieber før han fortsatte:

- Nei, men helt ærlig; hun er fantastisk! Jeg har kjent familien hennes i flere år, sa han.

LES OGSÅ: - Ønsker oss ikke felles barn