Rita Ora og Andrew Garfield:

- Det begynner å bli hett mellom dem

Det skal ha oppstått romantiske følelser mellom de to Hollywood-stjernene.

NYTT PAR? Det skal være en gryende romanse på gang mellom Andrew Garfield og Rita Ora. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR? Det skal være en gryende romanse på gang mellom Andrew Garfield og Rita Ora. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst ble popstjernen Rita Ora (28) singel igjen etter at forholdet til musikkprodusenten Andrew Watt (27) tok slutt. De hadde da vært sammen i litt over ett år, ifølge The Sun.

Nå kan det se ut som om at lykken smiler igjen til «Girls»-sangeren. Hun skal nemlig ha funnet tonen med «Spider-Man»-stjernen Andrew Garfield (35).

- Rita fortalte om den gryende romansen til venner for rundt en måned siden. Men de siste dagene har det begynt å bli hett mellom dem, og hun sier at det de har sammen er ekte, forteller en kilde nær artisten til den britiske avisa.

Saken fortsetter nedenfor.

Flørtet med Liam Payne

For et par uker siden ble begge blant annet observert på «The Evening Standard Theatre Awards» i London, skriver nettstedet.

- Det er fremdeles veldig tidlig i forholdet, men de liker hverandre og vil se hva som skjer. Timeplanene deres gjør ting vanskelig, men de har virkelig funnet tonen, fortsetter kilden.

Nyheten kommer tre måneder etter at Ora ble tatt på fersken i het omfavnelse med den nysingle artisten Liam Payne (25).

Paret skal ha blitt observert tett innpå hverandre bak scenen under VMAs i New York i august, hvor de var til stede for å opptre sammen med låten «For You», fra filmen «Fifty Shades Freed».

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJÆRESTER: Mens Andrew Garfield tidligere var kjæreste med Hollywood-stjernen Emma Stone, så var Rita Ora sammen med stjerne-DJen Calvin Harris. Begge bildene av eks-parene er tatt på to ulike eventer i Los Angeles i 2014. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTER: Mens Andrew Garfield tidligere var kjæreste med Hollywood-stjernen Emma Stone, så var Rita Ora sammen med stjerne-DJen Calvin Harris. Begge bildene av eks-parene er tatt på to ulike eventer i Los Angeles i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fire år var Andrew Garfield i et høyprofilert forhold med skuespiller-kollega Emma Stone (30).

Duoen falt for hverandre da de spilte kjærester i «The Amazing Spider-Man» i 2011, og fortsatte etterpå også romansen i virkeligheten.

Høsten 2015 gikk de derimot hver til sitt, og mens Stone i etterkant har blitt linket til «Saturday Night Live»-regissør Dave McCary (34), så har det vært stille rundt kjærlighetslivet til Garfield. Frem til nå.

Rita Ora har på sin side tidligere vært sammen med både Robert Kardashian (31) og stjerne-DJen Calvin Harris (34). Og den talentfulle sangfuglen er en ordentlig kjærestejente.

- Jeg er ikke flau for å innrømme at jeg er redd for å være alene. Jeg håper bare at det ikke er en endeløs syklus. Noen ganger kan kjærlighet få deg til å føle deg gal. Og for jenter er den følelsen som crack. Eller trøstespising, uttalte hun i et intervju med Marie Claire i 2015.

Holdt legningen sin skjult

I mai stod Ora frem som bifil, og tidligere denne måneden avslørte hun til Stylist Magazine hvorfor hun valgte å holde legningen sin hemmelig så lenge.

- Det var et veldig følsomt tema for meg. Det var min historie, og jeg visste at det kom til å komme som et sjokk for andre fordi jeg aldri hadde snakket om det offentlig før, fortalte 28-åringen i intervjuet, gjengitt av Attitude.

Rita takket samtidig også LHBT-miljøet, og sa at hun trolig ikke hadde åpnet seg om det ikke var for støtten hun hadde mottatt fra dem.

- Dette var et øyeblikk der jeg ønsket å gi selvtillit til jenter som er fanget og som føler at de ikke kan fortelle foreldrene sine at de er homofile. Jeg ønsket å gi folk et lite håp for å komme seg gjennom det. Det var min historie og min sannhet, uttalte «I Will Never Let You Down»-sangeren til magasinet.

LES OGSÅ: - Jeg drømte om deg og du ble til virkelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer