Madonna:

- Det avsluttet forholdet mitt med barna mine

Madonna åpner opp om morsrollen, og feilen hun gjorde overfor sine eldste barn.

MORSROLLEN: Madonna letter på sløret om sine seks barn, og om feil hun ikke vil begå igjen. Foto: NTB Scanpix
MORSROLLEN: Madonna letter på sløret om sine seks barn, og om feil hun ikke vil begå igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I over tre tiår har Madonna (60) briljert i musikkbransjen, og mange vil kalle henne et ikon - både når det kommer til musikk og mote. I juniutgaven av britiske Vogue er det nettopp hun som pryder coveret.

I den forbindelse har «Like a Virgin»-sangeren, som for tiden er aktuell med albumet «Madame X», også stilt opp i et større intervju, der hun blant annet snakker om sin over 30 år lange karriere, det å bli eldre og hvordan hun er som mor.

Når det kommer til rollen som mor, forteller sangeren åpenhjertig om hvordan hun oppdrar sine yngste barn, David (13), Mercy (13), Estere (6) og Stelle (6) - på bakgrunn av erfaringer hun gjorde seg i oppveksten til sine to eldste barn, Lourdes (22) og Rocco (18).

- Jeg gjorde en feil

60-åringen innrømmer nemlig at hun gjorde en stor feil med Lourdes Rocco, en feil hun har bestemt seg for å ikke gjenta - nemlig å gi barna mobiltelefoner.

- Jeg skal holde ut så lenge som mulig, for jeg gjorde en feil da jeg ga mine eldre barn telefoner da de bare var 13, sier hun, og fortsetter:

- Det avsluttet virkelig forholdet mitt med dem. Ikke helt, men mobiltelefonene ble en veldig, veldig stor del av livet deres. De ble oversvømt med bilder, og begynte å sammenligne seg selv med andre mennesker, og det er virkelig ikke bra når det gjelder selvtilliten.

Videre påpeker artisten at eldstedatteren hennes, Lourdes, er svært talentfull, men at hun er redd for at sosiale medier vil påvirke fremtiden og selvbildet hennes.

- Hun har ikke den samme drivkraften som meg. Jeg føler at sosiale medier plager henne og gjør at hun tenker at «folk gir meg ting fordi jeg er datteren hennes», innrømmer Madonna.

Nå jobber «Like a Prayer»-sangeren hardt for å vise datteren at det finnes andre kjendisbarn som nå blir tatt seriøst for hva de gjør, og ikke for hvem foreldrene deres er. Blant annet sammenligner hun datterens situasjon med Zoë Kravitz (30), datteren til Lisa Bonet (51) og Lenny Kravitz (54).

- Til slutt blir du tatt seriøst for hva du gjør, du må bare fortsette, sier Madonna.

Saken fortsetter nedenfor.

Og at datteren er usikker, er ikke akkurat uten grunn. Da 22-åringen i april var moteskaperen Jean Paul Gaultier (67) sitt ansikt utad i hans nyeste kampanje, haglet kritikken mot henne.

Flere bet seg merke i at kjendisdatteren følger i morens fotspor. Da Madonna i 1990 la ut på sin «Blond ambition»-turné, var det nemlig Gaultier som designet klærne hun hadde på seg. Den kjegleformede BH-en huskes nok blant annet av mange.

Hard kritikk

Selv om flere trofaste fans hyllet Lourdes nye modelljobb, var det flere som var irriterte og mente at kjendisbarna «alltid» lander toppjobber.

- Hun er vakker, men jeg tviler på at hun kunne vært en modell hvis hun ikke var Madonnas datter, kommenterte en.

- Er det så enkelt for alle kjendisbarn å bli modeller? spurte en annen.

- Verden er ikke et rettferdig sted. Alt fra modell- til skuespillerjobber går ofte til mennesker som allerede er privilegerte og rike, skrev en tredje.

TETTE BÅND: Madonna og Lourdes på motevisning i 2016. Foto: NTB Scanpix
TETTE BÅND: Madonna og Lourdes på motevisning i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere mente at Lourdes bare fikk oppdraget fordi moren er Madonna, og mener det er urettferdig overfor andre som ikke har de fordelene.

- Wow, det krever at du er i slekt med noen. Hun er ikke engang attraktiv. Hun ser ut som en tenåring, jeg er penere enn det der, het det i kommentarfeltet.

- Hun er kjedelig, og har ikke morens evne til å fortelle gjennom bildene, mente en av følgerne.

Fokuserer på barna

Madonne har tidligere også åpnet opp om morsrollen, og hvordan hun synes det er vanskelig å være rettferdig, både overfor barna, men også seg selv.

I fjor prydet hun forsiden på italienske Vogue, og fortalte til bladet at berømmelse og penger ikke skal stå i veien for barna. Til tross for en travel hverdag vil hun kunne følge barna frem og tilbake til fritidsaktivitetene de holder på.

Stjernen legger alt til rette for at barna skal lykkes og for at de skal ha mulighet til å drive med det de ønsker å gjøre.

60-åringen er stolt over hvor ansvarsfulle og kjærlige mennesker barna hennes har vokst opp til å bli, og fastslo i intervjuet at det eneste som er viktig for henne er at de er snille mot medmennesker.

- Hvis de tilfeldigvis ender opp som den neste Picasso eller Cristiano Ronaldo, så er det bare toppen av kransekaka, sa hun.

MET-GALLA: I natt var det duket for MET-galla i New York. Den årlige innsamlingsaksjonen er mest kjent for de spektakulære kjolene kjendisene stiller opp i. Vis mer

LES OGSÅ: Babytabbe vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer