Madonna:

- Det avsluttet forholdet mitt med barna mine

Madonna åpner opp om morsrollen, og feilen hun gjorde overfor sine eldste barn.

MORSROLLEN: Madonna letter på sløret om sine seks barn, og om feil hun ikke vil begå igjen. Foto: NTB Scanpix
MORSROLLEN: Madonna letter på sløret om sine seks barn, og om feil hun ikke vil begå igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I over tre tiår har Madonna (60) briljert i musikkbransjen, og mange vil kalle henne et ikon - både når det kommer til musikk og mote. I juniutgaven av britiske Vogue er det nettopp hun som pryder coveret.

I den forbindelse har «Like a Virgin»-sangeren, som for tiden er aktuell med albumet «Madame X», også stilt opp i et større intervju, der hun blant annet snakker om sin over 30 år lange karriere, det å bli eldre og hvordan hun er som mor.

Når det kommer til rollen som mor, forteller sangeren åpenhjertig om hvordan hun oppdrar sine yngste barn, David (13), Mercy (13), Estere (6) og Stelle (6) - på bakgrunn av erfaringer hun gjorde seg i oppveksten til sine to eldste barn, Lourdes (22) og Rocco (18).

- Jeg gjorde en feil

60-åringen innrømmer nemlig at hun gjorde en stor feil med Lourdes Rocco, en feil hun har bestemt seg for å ikke gjenta - nemlig å gi barna mobiltelefoner.

- Jeg skal holde ut så lenge som mulig, for jeg gjorde en feil da jeg ga mine eldre barn telefoner da de bare var 13, sier hun, og fortsetter:

- Det avsluttet virkelig forholdet mitt med dem. Ikke helt, men mobiltelefonene ble en veldig, veldig stor del av livet deres. De ble oversvømt med bilder, og begynte å sammenligne seg selv med andre mennesker, og det er virkelig ikke bra når det gjelder selvtilliten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer