Lykkelig forelsket Brad Pitt og Jennifer Aniston på premiere på bildet til venstre, og Brad i heftig flørt med Angelina Jolie på filmsettet til "Mr. and Mrs. Smith" til høyre. Nå langer Aniston ut mot Angelina.  Foto: All over press
Lykkelig forelsket Brad Pitt og Jennifer Aniston på premiere på bildet til venstre, og Brad i heftig flørt med Angelina Jolie på filmsettet til "Mr. and Mrs. Smith" til høyre. Nå langer Aniston ut mot Angelina. Foto: All over pressVis mer

- Det Angelina gjorde var ikke kult

Ordkrigen mellom Angelina og Jennifer er i gang.

SEHER.NO: I oktober innrømmet Angelina Jolie (33) det alle har tenkt, men ikke turt å si høyt de siste årene - nemlig at hun og Brad Pitt (44) forelsket seg og hadde en affære under innspillingen av "Mr. and Mrs. Smith" i 2005.

Under innspilligen av filmen var Pitt fortsatt gift med Jennifer Aniston (39), men ekteskapet tok slutt kort til etter han møtte Jolie.

Nå snakker Aniston for første gang ut om innrømmelsene om affæren.

- Det Angelina gjorde var ikke kult, sier hun i et intervju med Vogue.
Aniston har alltid vært veldig hemmelighetsfull rundt årsaken til bruddet med Brad Pitt. Men i intervjuet med Vogue kommenterer hun det Angelina endelig har innrømmet - nemlig at hun hadde et forhold til Brad mens han var gift med Jennifer.

- Det Angelina gjorde var ikke kult i det hele tatt, forteller stjernen som syntes det var veldig sårende å lese om det som hadde foregått bak ryggen hennes mens hun ante fred og ingen fare...

- Jeg følte de detaljene var litt upassende å diskutere. Det hun uttalte om at hun gledet seg så til å dra på jobb hver dag? Det var ikke kult, sier hun om Angelinas nylige uttalelser til media.

Ifølge venner av "Friends"-stjernen, skal Vogue-intervjuet være et skritt i riktig retning for Jennifer, som til nå har holdt munnen sin lukket om eks-mannens affære.

- Det her intervjuet viser at Jennifer ikke lenger er redd for Angelina. Det er veldig viktig. Hun har aldri vært så ærlig eller modig før, sier en kilde til The Sun.

Mens Brad på sin side har rukket lage en stor familie sammen med Angelina Jolie, skal Jennifer ha fridd til rockekjæresten John Mayer (31), og det verserer en rekke babyrykter rundt "Friends"-stjernen som gjør sitt beste for å avkrefte dem.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Brads lille penis i retten

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.