<strong>MED SØNNEN:</strong> Agnes Kittelsen tok med seg sønnen Vetle (5) for å se pappa Endre Hellestveit i premierevisningen av «Rockeulven» på Nationaltheatret. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
MED SØNNEN: Agnes Kittelsen tok med seg sønnen Vetle (5) for å se pappa Endre Hellestveit i premierevisningen av «Rockeulven» på Nationaltheatret. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer

- Det aller viktigste er å være til stede for Vetle

Agnes Kittelsen tok med seg sønnen Vetle på pappas premiere. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Agnes Kittelsen og sønnen Vetle nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Agnes Kittelsen er en av Norges mest hardtarbeidende skuespillere, med en rekke store roller i film og teater de siste årene.

Denne høsten er Agnes aktuell i TV 2-serien «Dag». I tillegg har hun spilt i den kommende TV-serien «Halvbroren», og har i flere måneder jobbet i ulike deler av verden med innspillingen av storfilmen «Kon-Tiki».

Privat er Agnes mamma til sønnen Vetle (5), som hun har sammen med skuespiller-samboer Endre Hellestveit.

Da Vetles pappa hadde premiere på sitt seneste stykke «Rockeulven» på Nationaltheatret forrige uke, tok mamma Agnes med seg sønnen på den røde løperen.

- Jeg gleder meg til å se pappa i dag, sier Vetle til Seher.no.

- Vi har sett stykket en gang før, så vi har varmet litt opp. Vi er forberedt på alt som kommer, sier Agnes.

«Rockeulven handler om en mor som drives mellom det å være pliktoppfyllende og å søke spenning for egen del. Denne problematikken er ikke helt ukjent for den travle skuespilleren-mammaen.

- Hvis vi skal analysere det, så er det vel en kamp vi alle kan kjenne oss igjen i, men det aller viktigste tror jeg er å være til stede for barna, sier Agnes Kittelsen til Seher.no.

Men selv med et hektisk liv med røde løpere og filmjobbing i inn- og utland, mener skuespilleren at hun får tid til å være mamma for lille Vetle.

- Jada, jeg får det, sa Agnes til Seher.no tidligere i høst.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har fortsatt tid til å være mor

Se Agnes Kittelsen og sønnen Vetle her:[obj:media:10245]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer