- Det absolutt flaueste jeg har gjort

Muldvarp-Eilif ville få små krøllete skapninger med «Paradise»-Simone.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I onsdagens episode av TV3-serien «Paradise Hotel» tar poeten Eilif, spilt av Rasmus Thallhaug (21), helt av. Han erklærer sin kjærlighet til deltager Simone Boyle (20), i det som er et av årets flaueste TV-øyeblikk hittil.

- Jeg vil sette pris på vår kjærlighet. Et liv hvor vi kan fullbyrde hverandre. Jeg flyr nesten her! Vi er to biter av én, du vet det? utbryter han i episoden.

Thallhaug forklarer selv at det er det verste han måtte gjøre inne på hotellet.

FLAUT: Rasmus Thallhaug, i rollen som poeten Eilif, syntes lite om kjærlighetserklæringen han kom med til Simone Boyle. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
FLAUT: Rasmus Thallhaug, i rollen som poeten Eilif, syntes lite om kjærlighetserklæringen han kom med til Simone Boyle. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

- Det absolutt flaueste jeg måtte gjøre, var da jeg måtte erklære min kjærlighet til Simone. Det var helt grusomt! sier han til Seoghør.no.

Reality-muldvarpen griper tak i Simone og svinger henne rundt på en liten dans, før han forteller om planene sine om å få barn med henne.

OVERRASKET: Boyle er tydelig overrasket når Eilif sier han vil ha små krøllete skapninger med henne. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
OVERRASKET: Boyle er tydelig overrasket når Eilif sier han vil ha små krøllete skapninger med henne. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

- Vi skal få krøllete, blonde små skapninger, som skal vokse ut i verden og utforske!

Simone blir naturlig nok svært overrasket, og skal ikke ha syntes mye om hendelsen.

- Jeg så ikke på henne, jeg bare holdt hånden hennes til pannen min mens jeg sang eller noe. Men jeg har fått høre i ettertid at hun ikke syntes det var noe gøy i det hele tatt, sier Thallhaug til Seoghør.no.

Se det flaue klippet øverst i saken!

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: - Jeg måtte rope etter hjelp i mikrofonen

Har du ikke fått med deg vår «Paradise»-spesial, kan du se den her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer