Kristofer Hivju:

- Det å være en samlet familie, veier tungt for meg

«Game of Thrones»-stjernen åpner opp om familielivet.

FAMILIEMANN: Skuespiller Kristofer Hivju forteller i et intervju med Dagbladet at han gjerne velger roller som lar seg kombinere med det å være nær kona og døtrene. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
FAMILIEMANN: Skuespiller Kristofer Hivju forteller i et intervju med Dagbladet at han gjerne velger roller som lar seg kombinere med det å være nær kona og døtrene. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Skuespiller Kristofer Hivju (39) har fått millioner av fans gjennom sin rolle som Tormund Giantsbane i den internasjonale TV-suksessen «Game of Thrones». ​

Foruten ovennevnte serie, har Kristofer gjort seg bemerket for sin innsats i krimserien «Beck», der han innehar rollen som Steinar Hovland.

At karrieren krever mye, legger ikke skuespilleren skjul på. Selv om Kristofer er blitt en ettertraktet mann i film- og tv-bransjen, forsøker 39-åringen imidlertid å velge roller som kan la seg kombinere med det å være familiefar.

- Barn på skole

Privat er Kristofer nemlig gift med Gry Molvær, og paret har to døtre sammen.

- Jeg er familiemann, har en kone som er regissør og to barn på skolen, så det å være en samlet familie, veier tungt for meg, sier Hivju i et intervju med Dagbladet.

Overfor avisen legger ikke skuespilleren skjul på at karrieren er viktig for ham. Samtidig kommer det tydelig fram at han ikke ønsker å gå glipp av barnas oppvekst.

- I den alderen barna nå er, er det viktig å ikke gjøre for mye i USA, sier han.

- Bør kjøre buss

Selv om 39-åringen definitivt har nok til salt i grøten, lever han noenlunde nøkternt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer