Jennifer Aniston:

- Det å få barn er et følsomt tema for meg

Jennifer Aniston er lei babyryktene.

LEI: Nok er nok for Jennifer Aniston. Nå orker hun ikke høre mer om babymaset. Foto: NTB
LEI: Nok er nok for Jennifer Aniston. Nå orker hun ikke høre mer om babymaset. Foto: NTB Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Helt siden Jennifer Aniston (48) giftet seg med skuespiller Justin Theroux (46) har spekulasjonene og spørsmålene om barn versert i mediene.

Nå er «Venner for livet»-stjernen lei.

I et intervju med bladet Glamour uttrykker hun sine flere år med frustrasjon og sinne rundt temaet, og forteller at hun er lei av mennesker som tenker hun er gravid med en gang magen er oppblåst.

- Ikke at du har noe med det å gjøre. Det å få barn er en privatsak - som ikke raker noen andre enn paret eller personen som venter barnet, sier hun.

Vil ikke ha barn

Hittil har duoen ingen barn sammen, og det har heller ikke 48-åringen noen planer om å endre.

For Jennifer er nemlig ikke barn veien til et lykkelig liv.

- Min idé om hva et lykkelig liv er, er kanskje annerledes fra det andre tenker. Jeg mener det er opptil hver enkelt. Ingen har rett til å dømme andre sine valg. Ingen vet hva som foregår bak husets fire vegger blant dem som enten vil ha, eller ikke vil ha barn. Det er et veldig sensitivt tema, i hvert fall for meg, forteller hun.

Lei av kroppsfokuset

I et tidligere intervju med magasinet Vogue ble det nok en gang snakket om at skuespillerstjernen ikke har barn, og også da uttrykte hun at hun begynner å bli lei spørsmålet.

- Jeg orket ikke å høre på dette om jeg var gravid eller ikke gravid; du aner ikke hva som personlig foregår i livene våre, hvorfor det er eller ikke er sånn. I mitt eget hode har jeg skiftet perspektiv, så hvem bryr seg?, sa hun den gangen.

Videre snakket 48-åringen om mediene som aldri vil slutte å skrive om kroppsfokus, og spekulasjoner om man er gravid eller ikke.

- Jeg tror problemet er at sladderblader og magasiner setter menneskekroppen i båser. De snakker ente om overvekt, undervekt eller det at man ikke har fått barn, sa hun.

- Jeg er ikke gravid

Også skuespillerstjernen Eva Longoria (42) har til stadighet blitt utsatt for gravidrykter.

Tidligere i år ble nemlig «Frustrerte fruer»-stjernen observert på badeferie sammen med ektemannen José Antonio Bastón (49).

Og mens paparazzifotografene knipset bilder av den forelskede duoen, begynte ryktene om at Eva venter barn å florere.

Den mørke skjønnheten viste nemlig frem en litt rundere figur enn normalt, og skjulte magen bak en blå og hvit badedrakt.

Spesielt etter en video som hun delte på sine sosiale medier kontoer, var fansen raskt ute med å konkludere med at Longoria var gravid.

Wet-n-Wild with Diego! #VacationMode 🍹

Et innlegg delt av Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Det fikk imidlertid 42-åringen til reagere.

Gjennom sin åpne Snapchat-konto publiserte Longoria flere bilder og en video hvor hun avviste gravidryktene.

- Alle påstår at jeg er gravid, men det er jeg ikke. Jeg var bare laktoseintolerant tydeligvis, sier hun i snapvideoen.

Ifølge skuespilleren var hun nødt til å kommentere gravidryktene etter at hele familien hadde ringt og spurt om ryktene var sanne.

LES OGSÅ: Brudd for Gerard Butler etter kjæresteferien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer