Tone Damli:

- Det å bli mamma har vært en reise til det bedre

31-åringen legger likevel ikke skjul på at mammalivet har vært en stor overgang.

ÅPEN OM MORSROLLEN: I et nylig intervju med Her og Nå forteller Tone Damli om hvordan livet forandret seg etter at hun ble mamma for første gang. Her avbildet sammen med samboeren Markus Foss under Se og Hørs kjendisgalla i fjor. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN OM MORSROLLEN: I et nylig intervju med Her og Nå forteller Tone Damli om hvordan livet forandret seg etter at hun ble mamma for første gang. Her avbildet sammen med samboeren Markus Foss under Se og Hørs kjendisgalla i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For fem år siden kunne artist Tone Damli (31) og samboeren Markus Foss (37) juble over at sitt første barn, datteren Billie (5), kom til verden. Siden den gang har Damli flere ganger vært ærlig om at hun og samboeren ønsker seg flere barn.

- Billie selv er veldig klar på det. Hun vil ha en lillebror eller lillesøster. Selv har ikke Markus og jeg noe tidsperspektiv på det, men jeg kan godt si at jeg ønsker meg flere barn, har 31-åringen tidligere uttalt til Se og Hør.

Annerledes liv enn tidligere

I dag er Billie blitt fem år gammel, og i et nylig intervju med Her og Nå forteller Damli at datteren er kommet i en alder hvor det hadde vært fint å få et søsken, men at hun og Foss fortsatt ikke har bestemt seg for når de kunne tenke seg et barn til.

Damli er likevel fast bestemt på at livet er bedre med barn, selv om hun innrømmer at mammarollen har vært en stor overgang og at hun har måttet venne seg til å stå opp tidlig om morgenen.

I intervjuet legger hun heller ikke skjul på at mammalivet er annerledes enn det livet hun levde tidligere.

- Nå har jeg vært mamma i fem og et halvt år, så jeg er vant med alt det innebærer. Men det er klart at det er en overgang kontra det livet man levde tidligere, forteller artisten og legger til:

- Samtidig går du gravid i ni måneder, og jeg tror det er måneder der du har tid til å forberede deg og legge vekk det gamle livet du har hatt. Det å bli mamma har vært en reise til det bedre.

KJENTE HVERANDRE LENGE: Tone Damli var aktuell som programleder for «Love Island» i fjor, og i den anledning fortalte hun om hvordan hun falt for kjæresten Markus Foss. De to kjente hverandre i mange år før de ble sammen. Video: Marie Røssland Vis mer

- Prioriterer det jeg synes er viktig

Til tross for livet har blitt noenlunde annerledes etter at datteren Billie kom til verden hender det at Damli og Foss tar seg en tur ut, men 31-åringen innrømmer likevel at det har blitt betraktelig mindre uteliv enn tidligere.

– Det blir helt klart mindre uteliv enn før. Jeg føler at jeg prioriterer det jeg synes er viktig, eller det jeg har veldig lyst til å gjøre, sier Tone til Her og Nå, og legger til at hun synes det er fint at foreldre får luftet seg iblant.

At Damli er svært stolt av parets felles datter har hun aldri lagt skjul på, og i et tidligere intervju med Se og Hør hadde hun kun lovord å si om 5-åringen.

View this post on Instagram

Hjertet mitt❤️

A post shared by Tone Damli (@iamtonedamli) on

- Jeg skulle gjerne fryst den alderen hun er inne i nå. Livet med henne er så moro. Hun blir klokere og klokere for hver dag som går. Hun øver på alfabetet, har oppdaget engelsken og er beint fram nysgjerrig på det meste, fortalte Tone og la til:

- Hun er ei veldig varm og god jente som kan komme med setninger som: «Blir du veldig varm i hjertet, mamma, når jeg sier at jeg er glad i deg?». Fireårsalderen er fin den, altså!

NYBAKT MOR: I august i fjor ble den anerkjente golfspilleren mamma for første gang, da sønnen Herman kom til verden. I «Senkveld med Helene og Stian» fortalte hun om den første tiden som mor. Video: TV 2 Vis mer

Ikke forlovet

Damli og Foss fant kjærligheten sommeren 2013, og kort tid etter at de ble sammen kom også gladnyheten om at de ventet sitt første barn sammen.

Paret er imidlertid ikke forlovet, men 31-åringen har tidligere fortalt til Se og Hør at hadde det vært opp til samboeren så hadde han fridd allerede første dagen. Bakgrunnen for uttalelsen var etter et Instagram-innlegg som Damli delte med følgerne sine utenfor en kirke på Briskeby i Oslo med følgende tekst:

«Take me to church Markus Foss. No pressure».

Innlegget fikk enorm oppmerksomhet og da Se og Hør møtte Damli og samboeren i forbindelse med Stordalens halloweenfest forklarte 31-åringen bakgrunnen for innlegget.

- Nei, altså det var litt … Innerst inne vil jeg jo selvfølgelig det, men vi har det ikke travelt med noen ting. Vi blir ikke mer kjærester av å gifte oss, men det hadde vært en hyggelig bekreftelse. Det hadde stadfestet det enda hardere, svarte Damli på spørsmål om hun venter på et frieri fra Foss.

LES OGSÅ: Tone Damli åpner opp om tiden borte fra rampelyset og anmelderslakt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer