DEN GANG DA: Farrah Franklin (t.h.) var bare medlem av den berømte jentegruppen Destiny's Child i fem måneder i 2000. Her med Michelle Williams, Beyoncè Knowles og Kelly Rowland. Foto: All Over Press
DEN GANG DA: Farrah Franklin (t.h.) var bare medlem av den berømte jentegruppen Destiny's Child i fem måneder i 2000. Her med Michelle Williams, Beyoncè Knowles og Kelly Rowland. Foto: All Over PressVis mer

Destiny's Child-stjerne arrestert

Skal ha vært påvirket av alkohol da politiet gikk til aksjon.

SEOGHØR.NO: I år 2000 var Farrah Franklin (33) medlem av den verdensberømte jentegruppa «Destiny's Child», side om side med Beyoncè Knowles (32), Kelly Rowland (33) og Michelle Williams (33).

Men etter bare fem måneder ble den da 19 år gamle jenta kastet ut av gruppen.

Siden har problemene stått i kø før den tidligere artisten, og senest søndag morgen ble hun arrestert av lokalpolitiet i South Carolina for ordensforstyrrelser.

Ifølge TMZs kilde skal hun ha vært påvirket av alkohol.

Bare timer før arrestasjonen postet Franklin et bilde av seg selv på den sosiale bildedelingstjeneste Instagram, hvor hun viste følgerne sine at hun koste seg på den varme sommerdagen:

Dette er ikke første gang 33-åringen er blitt arrestert for nettopp ordensforstyrrelser. Også i 2011 ble hun satt bak lås og slå.

Da hevdet hun, ifølge nettstedet, at hun var blitt utsatt for rasehets.

Farrah har foreløpig ikke kommentert den siste arrestasjonen.

LES OGSÅ: Beyoncè beskyldes for å jukse med feriebildene