- Dessverre mislyktes jeg i min siste doptest

Nå er skandalestjernen forberedt på å ta konsekvensene...

TESTET POSITIVT: Lindsay Lohan testet åpsitivt på en alkohol- og narkotikatest. Dommeren i Los Angeles' høyesterett Elden S. Fox har truet Lohan med tretti dager i fengsel for hvert brudd på prøvetiden.  Foto: All Over Press
TESTET POSITIVT: Lindsay Lohan testet åpsitivt på en alkohol- og narkotikatest. Dommeren i Los Angeles' høyesterett Elden S. Fox har truet Lohan med tretti dager i fengsel for hvert brudd på prøvetiden. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Machete»-stjernen Lindsay Lohan (24) bekrefter at hun testet positivt på en alkohol- og narkotika test. Dette kan potensielt sende henne tilbake i fengsel.

Lohan er bundet til å ta tilfeldige doptester annenhver uke. Dommeren i Los Angeles' høyesterett Elden S. Fox hadde truet Lohan med tretti dager i fengsel for hvert brudd på prøvetiden.

- Dessverre mislyktes jeg i min siste doptest, og hvis jeg blir spurt er jeg forberedt på å møte dommer Fox neste uke som følge av dette, skriver Lohan på sin Twitter-konto ifølge ContactMusic.

Men 24-åringen har tidligere sluppet lett unna. Hun ble opprinnelig dømt til å tilbringe tre måneder på en avvenningsklinikk på UCLA Medical Center i Los Angeles, etter å ha brutt vilkårene fra en betinget fyllekjøringsdom fra 2007.

I likhet med fengselssoningen, som egentlig skulle vært på 90 dager, men ble avbrutt etter kun 14, har hun også denne gangen sluppet «billig unna», melder Radar Online.

Skuespilleren avslører at hun har arbeidet svært hardt med å overvinne sin avhengighet.

- Rusmisbruk er en sykdom som dessverre ikke forsvinner over natten. Jeg jobber hardt for å overvinne det. Dette var absolutt et tilbakeslag for meg, men jeg tar ansvar for mine handlinger og jeg er forberedt på å ta konsekvensene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
Nå dater hun Lindsays eks