DESPERAT: Både Shakira og forloveden Antonio de la Rua ønsker seg barn sterk. - Den biologiske klokken min tikker, avslører Shakira. Foto: Desperat etter å få barn
DESPERAT: Både Shakira og forloveden Antonio de la Rua ønsker seg barn sterk. - Den biologiske klokken min tikker, avslører Shakira. Foto: Desperat etter å få barnVis mer

Desperat etter å få barn

Shakira innrømmer at den biologiske klokken tikker.

SEHER.NO:  Shakira (32), som har vært forlovet med Antonia de la Rua (36), i fire år, innrømmer at hun merker at den biologisk tikker.

- Jeg er desperat etter å få et barn nå. Det er vi begge. Jeg ønsker at vi skal få en familie, avslører Shakira til Female First.

Shakira ønsker sterkt å bli mor, men har ikke tid akkurat nå. 

- Jeg vil ikke ha tid til et barn før etter mitt neste album, som kommer ut neste år. Jeg tror ikke det kan bli noe tidligere enn det, fordi jeg har mye turneer i den kommende tiden. Men den biologiske klokken min tikker, jeg merker det godt!

"She Wolf"-stjernen møtte Antonio på en restaurant i Argentina, og hun visste med en gang at han var "den rette.

- Fra sekundet jeg gikk inn, og så ham sittende der tenkte jeg "Dette er mannen for meg, mannen i mitt liv". Jeg fortsatte å stirre på ham, og jeg møtte han heldigvis senere på kvelden. Å møte ham var som å vinne i Lotto.

Selv om Shakira er forlovet, har hun ingen planer om å gifte seg med det første.

- Jeg synes det er mer romantisk å være en evigvarende kjæreste. Vi er lykkelige, og vårt forhold er sterkt og stabilt. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Kledde seg som gutt for å studere