Desperat etter å få barn

LeAnn Rimes frykter hun ikke vil mor hvis de venter mye lenger.

KLAR FOR FOREDREROLLEN: Eddie Cibrian har to sønner fra sitt tidligere ekteskap. Nå ønsker LeAnn Rimes seg egne barn. Her er paret sammen under Country Music Awards i fjor. Foto: Fame Flynet
KLAR FOR FOREDREROLLEN: Eddie Cibrian har to sønner fra sitt tidligere ekteskap. Nå ønsker LeAnn Rimes seg egne barn. Her er paret sammen under Country Music Awards i fjor. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sangstjernen LeAnn Rimes (31) og skuespillerektemannen Eddie Cibrian (41) har stabile og suksessfulle karrierer.

Duoen giftet seg i 2011 etter et par år som kjærester, og nå er Rimes klar til å utvide familien - før det er for sent.

- Eddie og jeg har snakket om å få barn, og venter på riktig tidspunkt. Men jeg er 31 år og mamma hadde vanskeligheter med å bli gravid.

- Jeg vet at Eddie ikke er helt klar enda, men dette kan være min eneste sjanse til å få barn, forteller hun i traileren til det nye realityshowet «LeAnn & Eddie», ifølge Contactmusic.com.

FAMILIELIV: LeAnn poster ofte bilder av ektemannen og stesønnene på Twitter - til Brandis store fortvilelse. Foto: Fame Flynet
FAMILIELIV: LeAnn poster ofte bilder av ektemannen og stesønnene på Twitter - til Brandis store fortvilelse. Foto: Fame Flynet Vis mer

Paret forelsket seg i hverandre da de begge var i andre forhold, og bruddene, samt deres nye kjærlighet - har blitt brettet ut i media i en offentlig skittentøysvask.

Hardest gikk det innpå Eddies ekskone, realitystjernen Brandi Glanville (41), som han har sønnene Mason (11) og Jake (7) med.

Hun og LeAnn slenger dritt om hverandre på sosiale medier, så fort muligheten byr seg.

- Forholdet til LeAnn og meg startet ikke helt slik vi hadde planlagt. Vi var begge gift til andre mennesker. Var dette den beste måten å begynne et kjærlighetsforhold på? Selvfølgelig ikke, men det skjedde. Men vi er et par og vi er veldig forelsket, forteller Eddie.

LES OGSÅ: LeAnn kom med splitt opp til navlen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer