- Desperat etter å bli gravid og gifte seg

Drew Barrymore er klar for bryllup og baby.

THE ONE: Drew er kjempeforelska i Will og håper snart han går ned på kne, slik at hun kan komme igang med familieforøkelsen. Foto: Stella Pictures
THE ONE: Drew er kjempeforelska i Will og håper snart han går ned på kne, slik at hun kan komme igang med familieforøkelsen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Hollywood-skuespiller Drew Barrymore (36) har ett ekteskap og flere forhold bak seg. Men det ser nå ut til at den kule brunetten har funnet drømmemannen, og er klar for å stifte familie.

- Hun er veldig klar for å få ring på finger'n og få barn, har nemlig en kilde avslørt til nettstedet Us Magazine.

I sommer viste for første gang Barrymore frem kjæresten og kunstkonsulenten Will Kopelman (33), da hun tok ham med seg på en event i regi av Chanel.

- Han er kjempeforelska og vet at hun er «The One», men trenger fremdeles litt tid til å finne ut av ting, sier kilden videre.

Men skal vi tro kilden må han ikke vente for lenge, for Barrymore har virkelig blitt gira av baby-tankene.

- Hadde hun vært i 20-årene hadde hun kanskje vært mindre desperat. Jeg tror faktisk hun er villig til å få barn før hun gifter seg, sier kilden til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er bekymret for hvordan jeg ser ut