- Desperat etter å bli gravid og gifte seg

Drew Barrymore er klar for bryllup og baby.

<strong>THE ONE:</strong> Drew er kjempeforelska i Will og håper snart han går ned på kne, slik at hun kan komme igang med familieforøkelsen. Foto: Stella Pictures
THE ONE: Drew er kjempeforelska i Will og håper snart han går ned på kne, slik at hun kan komme igang med familieforøkelsen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Hollywood-skuespiller Drew Barrymore (36) har ett ekteskap og flere forhold bak seg. Men det ser nå ut til at den kule brunetten har funnet drømmemannen, og er klar for å stifte familie.

- Hun er veldig klar for å få ring på finger'n og få barn, har nemlig en kilde avslørt til nettstedet Us Magazine.

I sommer viste for første gang Barrymore frem kjæresten og kunstkonsulenten Will Kopelman (33), da hun tok ham med seg på en event i regi av Chanel.

- Han er kjempeforelska og vet at hun er «The One», men trenger fremdeles litt tid til å finne ut av ting, sier kilden videre.

Men skal vi tro kilden må han ikke vente for lenge, for Barrymore har virkelig blitt gira av baby-tankene.

- Hadde hun vært i 20-årene hadde hun kanskje vært mindre desperat. Jeg tror faktisk hun er villig til å få barn før hun gifter seg, sier kilden til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er bekymret for hvordan jeg ser ut  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer