Designet egen brudekjole

Den vakre sportsprofilen Susanne Wergeland fant ingen kjole hun hadde lyst å gifte seg i. Derfor designet hun sin egen!

HETT PAR: TV 2 Sportens Susanne Wergeland fant sin drømmeprins Atle Jørstad i 2012. De feiret ekteskapet med flere hete kyss! Foto: Erlend Haukeland/Se og Hør
HETT PAR: TV 2 Sportens Susanne Wergeland fant sin drømmeprins Atle Jørstad i 2012. De feiret ekteskapet med flere hete kyss! Foto: Erlend Haukeland/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV 2 Sportens Susanne Furøy Wergeland (30) ble lørdag smidd i Hymens lenker med Atle Jørstad (30), ny Rampelys-sjef i VG.

Paret ble viet i Hemsedal kirke. Etterpå var det fest for over 100 gjester på et av skibygdas hoteller. Susanne strålte i selvdesignet brudekjole, skapt i samarbeid med en venninne hun gikk på videregående skole med, den profesjonelle designeren Tuva Listau (30).

Skjulte kjolen fra brudgommen

Mens Atle bodde og jobbet som VG-stringer i London, fikk Susanne god mulighet til å tråle verdensmetropolens butikker etter egnet materiale.


- Atle fikk selvsagt ikke se kjolen på forhånd, men han registrerte at det ble handlet inn en del tyll. Han mener jeg må ha kjøpt inn 100 kvadratmeter, men så ille er det nok ikke, sier den nydelige bruden lattermildt til Seoghør.no.


Susanne hadde storesøster Christianne (33) som forlover, mens Atle hadde valgt VG-kollega Eirik Borud (29) som sin beste mann.

GIFT: Lørdag giftet Susanne Wergeland seg i egendesignet brudekjole.  Foto: Andreas Fadum
GIFT: Lørdag giftet Susanne Wergeland seg i egendesignet brudekjole. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Møttes på skolen

Brudeparet møttes første gang mens de studerte journalistikk sammen på Høgskolen i Oslo for snaut ti år siden. Da var de i forhold på hver sin kant, men noen år etter var de fri og frank. Etter å ha hengt i samme vennegjeng en god stund i 2012 begynte det for alvor å slå gnister på høstparten. Kort tid etter var de kjærester, og tidligere i år gikk Atle ned på kne og fridde mens paret var på ferie i Thailand.

Etter flere år på hver sin kant satser de nå alt på en felles base i deres nyoppussede leilighet på Grünerløkka i Oslo.


- Deilig å ha noe som er vårt eget. Der skal vi kose oss masse framover, slår TV 2-Susanne lykkelig fast.

RIS OG ROS: Susanne og Atle ble overdrysset av ris fra feststemte gjester etter vielsen i Hemsedal kirke. Foto: Erlend Haukeland/Se og Hør
RIS OG ROS: Susanne og Atle ble overdrysset av ris fra feststemte gjester etter vielsen i Hemsedal kirke. Foto: Erlend Haukeland/Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Vi har ikke en gang bodd sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer