Designeren kjendisene elsker

Børre Olsen smykker både norske og internasjonale stjerner.

POPULÆRT: Bertine Zetlitz, Lene Nystrøm og Tone Damli Aaberg bruker alle Børre Olsens smykker.
POPULÆRT: Bertine Zetlitz, Lene Nystrøm og Tone Damli Aaberg bruker alle Børre Olsens smykker. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den siste tiden har flere trendy kjendiser blitt sett med store strassmykkerfra smykkeserien SO-B. Her hjemme er det stjerner som Aylar Lie, Tone Damli Aaberge, Mia Gundersen, Cecilia Brækhus, Alexandra Joner og John Arne Riise som har latt seg imponere av den norske designeren bak merket, Børre Olsen. I utlandet har blant annet rapstjernen Pitbull og Aerosmith-vokalist Steven Tyler blitt observert med de ekslusive smykkene. Popstjerne Bertine Zetlitz (37) er en av mange som hedrer designeren.- Børre er først og fremst en snill og godhjerta person. Man kommer langt med det i mine øyne. Han tør å være litt unorsk, og han lager veldig mye spennende. Før var det mye hodeskaller, men jeg ser at han utvikler seg og har mer å by på, sier Bertine til Se og Hør. HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TVPå onsdag lanserer SO-B en egen kolleksjon i samarbeid med gigantkjeden «Glitter».- Det er kjempeflott å samarbeide med en så stor kjede. De er veldig proffe, og jeg er veldig fornøyd, forteller stjernedesigneren. Børre synes det er stor stas at så mange kjendiser liker smykkene hans. - Det er veldig gøy at de bruker mitt design. De har alle muligheter for å bruke hva som helst, og så velger de mine smykker. De er helt gull - alle sammen. Tidligere i vinter deltok designeren også på Ferraris nylansering i Tyskland. Da var det han som hadde blitt plukket ut for å dekorere lanseringen. Da var 200 av verdens rikeste til stede.Bli fan av Seoghør.no på Facebook herSjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.LES OGSÅ: Stoppet de dristige bildene

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer