Halle Berry:

Derfor vurderer hun å aldri date igjen

- Jeg hadde planlagt å ta ett års pause.

LEDIG PÅ MARKEDET: Halle Berrys ekser, (f.v) Olivier Martinez og Gabriel Aubry kommer alltid til å være i livet hennes ettersom de er far til hennes barn. Foto: NTB Scanpix
LEDIG PÅ MARKEDET: Halle Berrys ekser, (f.v) Olivier Martinez og Gabriel Aubry kommer alltid til å være i livet hennes ettersom de er far til hennes barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Halle Berry (53) er en ettertraktet skuespiller i Hollywood, og har vunnet en rekke priser for for sine prestasjoner på det store lerretet.

I 2001 skrev hun historie da hun som første mørke kvinne vant Oscar for «Beste kvinnelige hovedrolleinnehaver» for sin opptreden i «Monster's Ball».

Til tross for en suksessrik karriere, så har hun hatt det vanskeligere på kjærlighetsfronten. Bak seg har hun tre havarerte ekteskap, flere brutte forhold, og hun har to barn med to forskjellige menn.

Etter skilsmissen fra den franske skuespilleren Olivier Martinez i 2016, som hun har sønnen Maceo (6) med, har den talentfulle stjernen vært singel. Berry har også datteren Nahla (12) fra et turbulent forhold med den kanadiske modellen Gabriel Aubry (43).

«Kjæreste-jente»

Nylig avslørte tobarnsmoren at hun elsker singellivet og at det ikke er sikkert at hun kommer til å få seg kjæreste igjen.

- Jeg har lært mye av å være sammen med barna mine. De er det beste selskapet for meg akkurat nå. Jeg har så og si vært alene siden jeg skilte meg fra Maceos pappa, etter eget valg, fortalte hun til venninnen Lena Waithe under en Instagram Live-sending, ifølge Contact Music.

«HALLA BERRY»: Når man legger ut drøye bilder på Instagram, blir det fort tema når man gjester James Corden Show. Vis mer

Videre fortalte den evigunge skuespilleren at hun alltid har vært en typisk «kjæreste-jente», men at hun bestemte seg for å ta en pause fra dating for å tilbringe tid med seg selv.

- Og det har vært så fantastisk at jeg tror jeg kanskje bare vil at det skal forbli slik, delte hun.

«Catwoman»-stjernen, som også har vært gift med baseballspilleren David Justice (54) og artisten Eric Benét (54), hadde derimot aldri trodd hun skulle holde seg borte fra dating-scenen så lenge.

- Jeg hadde planlagt å ta ett års pause. Ett år ble til to år, og to år har nå nesten blitt tre år, fortsatte hun, ifølge nettstedet.

Glad hun ble «gammel» mor

53-åringen tror også at hun etter denne singelperioden vil ha en bedre sjanse til å tiltrekke seg en mann som er riktig for henne, fordi hun nå vet hva som er viktig for henne selv. Og hvis hun ikke treffer noen ny, så er det også helt i orden.

- Da fortsetter jeg å være singel, tilbringe tid med barna mine og leve livet slik jeg gjør nå. Med alderen innser man at å nyte eget selskap er en gave, den viktigste gaven i livet.

I fjor åpnet Halle Berry seg om hvordan hun synes det var å bli mor som «godt voksen». Filmstjernen hadde nemlig fylt 41 år da hun fikk sitt første barn og var 47 år da barn nummer to kom til verden.

- Man er så mye mer klar for å være en forelder etter fylte 40 enn når man er i 20-årene, mente hun i et intervju med Us Weekly.

- Man kjenner seg selv bedre da. Man har fått unnagjort mye, egoistisk sett. Når du venter med å få barn til senere i livet, så tror jeg virkelig man setter barna først på en meningsfull måte, fortsatte hun, og oppfordret videre andre kvinner til å følge i hennes fotspor:

- Gjør det! Bare gjør det!

Datterens bønner ble hørt

Det var i 2008 at «X-Men»-stjernen fikk datteren Nahla med sin daværende kjæreste Gabriel Aubry. To år senere brøt duoen med hverandre, og de lå i en bitter omsorgsstrid med hverandre i etterkant av bruddet.

I 2010 begynte hun å date Olivier Martinez, som hun møtte under innspillingen av thrilleren «Dark Tide».

Paret forlovet seg i 2012, og giftet seg i Frankrike et drøyt år senere. Samme høst kom sønnen Maceo til verden, og Halle ble altså mor igjen som 47-åring.

- Jeg trodde helt ærlig ikke at det var mulig i min alder, fortalte hun om den overraskende graviditeten til Ellen DeGeneres i 2014, og la til at Nahla hadde bedt om å bli storesøster i halvannet år da Halle fant ut at hun var gravid.

- Bare hennes bønner kan ha gjort dette mulig, hevdet hun, ifølge Us Weekly.

- Jeg var på en måte på vei inn i overgangsalderen, så å bli gravid igjen var en stor greie.

Vis mer

LES OGSÅ: Slik svarer Khloé Kardashian på babyryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer