COMEBACK: Tommy Tee er tilbake med singelen "Keep Talking" fra hans andre og siste album "Studio Time" som snart blir å finne i butikkene. - Jeg føler at dette er passende tidspunkt å si "ha det bra" til meg som artist, sier produsent-veteranen til Seh Foto: Anders Myhren / Seher.no
COMEBACK: Tommy Tee er tilbake med singelen "Keep Talking" fra hans andre og siste album "Studio Time" som snart blir å finne i butikkene. - Jeg føler at dette er passende tidspunkt å si "ha det bra" til meg som artist, sier produsent-veteranen til Seh Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

Derfor vraket han Madcon

- De tok det ganske hardt, sier Tommy Tee. Nå mobbes han på det groveste i ny video.

Se Madcons hevn og videointervju med Tommy Tee nederst i artikkelen.
SEHER.NO: Tshawe Baqwa fra suksessgruppa Madcon smiler sitt aller bredeste smil mens han viser fingeren til kameraet. Deretter tenner han på et bilde av Tommy Tee, også kalt norsk hiphops gudfar. Endelig får Madcon sin hevn.

- Mellom kompiser er det mye bedre å bare få det ut enn å gå og bygge på sånne halvdårlige følelser, sier comeback-klare hiphop-veteranen Tommy Tee, eller Tommy Flåten som han egentlig heter, til Seher.no om Madcons brennende hevngjerrighet.

I sin nye single "Keep Talking" blir den erfarne hiphop-produsenten og platesjefen baksnakket og "disset" på de verst tenkelige måter. Og Madcon-gutta har sine grunner, for femten år siden opplevde de et brutalt avslag på platekontrakt fra Tommy Tee.

- Jeg var kanskje litt vel "outspoken" og vel ærlig mot de gutta på den tida, sier Tommy, som ikke likte den musikalske retningen bandet beveget seg i. Da jeg hørte nye låter de har gjort synes jeg det var litt for pop og sa "hvorfor lager dere ikke mer rap-musikk". Jeg la ikke så mangre fingre i mellom da. Og de var jo de unge gutta rundt meg, så det er klart for femten år siden var det litt annerledes. De tok det ganske hardt, tror jeg. Så jeg tenkte meg vel ikke så veldig godt om før jeg kom med bombastiske utsagn, forteller Tommy Tee til Seher.no.

I dag har Madcon solgt over to millioner av hit-låta "Beggin", og har ligget på toppen av hitlister over hele Europa. Gruppa blir ansett som Norges største suksess siden a-ha. Tommy Tee tror derfor at de ikke bruker mye tid på å være bitre på ham.

- Jeg tror de ler hele veien til banken og litt til. Det er nok ikke noe bitterhet, men i en rap-video så må man dra på litt ekstra og sette ting litt på spissen for å få frem poenget. I den første singelen som skal følge opp et album fra en ti-elleve år tilbake måtte vi ha en låt det var noe mat i. Ikke bare nok en rap-låt som ikke egentlig handler om noenting, sier hip hop veteranen til Seher.no. 

Det nye albumet "Studio Time" kommer i butikkene 5. oktober. Dette blir Tommys andre album som soloartist, elleve år etter hans suksessfulle debutplate "Bonds, Beats & Beliefs" fra 1998. Ifølge rapperen likte han ikke mediekjøret som kom i kjølvannet av forrige plate, og hadde derfor bestemt seg for å kutte helt ut som artist. Men etter som årene gikk og nye låter vokste frem samtidig med at frykten for media avtok, bestemte produsenten seg for nok en gang å tre inn i rampelyset. Men denne gangen er han fast bestemt på at han har laget sin aller siste soloplate.

- Hvorfor går du ut med at dette er din siste plate?

- Kanskje det er for å fortelle meg selv det like mye som folk rundt meg og andre mennesker, men jeg føler at dette er passende tidspunkt å si "ha det bra" til meg som artist. Naturligvis kommer jeg til å fortsette å lage musikk, det er ikke noe tvil om det, men helst uten kameraer og sånn i nærheten, sier comeback-artisten.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Ny tid for Tommy Tee

Se Madcon ta hevn, og videointervju med Tommy Tee her:[obj:media:8012]