«The Voice»

Derfor vrakes de fra «The Voice»

Tre av mentorene i TV 2-programmet «The Voice» har blitt byttet ut.

BYTTES UT: I de siste sesongene av «The Voice» har seerne vært vant til å se Martin Danielle, Lene Marlin, Morten Harket og Yosef Wolde-Mariam som mentorer. Dette blir imidlertid ikke tilfellet for den kommende sesongen - da tre av dem er byttet ut. Foto: Robert Holand / TV 2
BYTTES UT: I de siste sesongene av «The Voice» har seerne vært vant til å se Martin Danielle, Lene Marlin, Morten Harket og Yosef Wolde-Mariam som mentorer. Dette blir imidlertid ikke tilfellet for den kommende sesongen - da tre av dem er byttet ut. Foto: Robert Holand / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Innspillingen av den sjette sesongen av TV 2-programmet «The Voice» er i gang for fullt. I tv-programmet skal, tradisjonen tro, fire mentorer kåre Norges beste stemme, og velge ut hvilke deltakere de ønsker å ha på sitt lag.

De siste sesongene har mentorgjengen bestått av artistene Yosef Wolde-Mariam (42), Morten Harket (61) og Lene Marlin (40), samt DJ-en Martin Danielle (32), best kjent under artistnavnet CLMD.

OVER OG UT: Etter å ha vært mentorer i 50 episoder av TV 2-programmet byttes Martin Danielle, Lene Marlin og Morten Harket ut. Yosef Wolde-Mariam blir imidlertid igjen i programmet. Foto: Terje Pedersen / NTB
OVER OG UT: Etter å ha vært mentorer i 50 episoder av TV 2-programmet byttes Martin Danielle, Lene Marlin og Morten Harket ut. Yosef Wolde-Mariam blir imidlertid igjen i programmet. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer

De tre sistnevnte er denne sesongen byttet ut til fordel for Ina Wroldsen (36), Tom «Matoma» Stræte Lagergren (29) og Espen Lind (49). Sistnevnte har tidligere vært å se som mentor i TV 2-programmet i sesong to og tre.

SYK: Dorthe Skappel hadde vært i et halvår, men nektet å holde seg borte fra jobb. Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

Forklarer byttet

Overfor Se og Hør forklarer programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, at det ligger i «The Voice»-konseptet at TV 2 bytter ut mentorer i de ulike sesongene.

- De to forrige sesongene har Martin Danielle, Lene Marlin, Morten Harket og Yosef Wolde-Mariam lagt ned en formidabel innsats gjennom 50 programmer, fortsetter hun.

- Nå er vi veldig fornøyde med å ha på plass et nytt stjernelag av mentorer. Ina Wroldsen, Matoma, Espen Lind og Yosef Wolde-Mariam inntar de røde stolene for å finne Norges beste stemme i 2021, legger hun til.

Se dette innlegget på Instagram

Prøvedag med guttane 🦾@thevoicenorge

Et innlegg delt av Ina Wroldsen (@inawroldsenofficial)

På spørsmål om hvorfor Wolde-Mariam får bli værende i den kommende sesongen, svarer hun:

- Det ligger ikke noen automatikk i at vi bytter ut alle mentorene. Miksen av mentorene og deres musikalske erfaring og bredde er viktig når vi setter sammen et lag.

Se og Hør har vært i kontakt med Martin Danielle som opplyser om at han ikke ønsker å kommentere saken. Morten Harket og Lene Marlin har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

TEMPERAMENT: «Farmen Kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen ønsker å se Jørgine «Funkygine» Vasstrand i programmet sitt. Det skjer trolig ikke med det første. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Har utviklet et par knep

Da det ble kjent at Matoma skulle ta over plassen til Morten Harket som mentor, la han ikke skjul på at han gledet seg stort.

Til «God kveld Norge» innrømmet DJ-en at han synes det var vanskelig å si hvem som blir den argeste konkurrenten blant de andre mentorene.

DRØM I OPPFYLLELSE: DJ-en Matoma har lenge drømt om å være mentor i TV 2-programmet. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
DRØM I OPPFYLLELSE: DJ-en Matoma har lenge drømt om å være mentor i TV 2-programmet. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer

Han fortalte imidlertid at det å være mentor er noe han har hatt lyst til lenge, og neste år går altså drømmen i oppfyllelse.

- Jeg føler jeg har utviklet et par knep for å oppdage rått talent med en unik stemme og kunstnerisk utholdenhet, fortalte han, og la til at han ikke ønsket å røpe hva eller hvem han kommer til å se etter.

DJ-en kunne likevel fortelle at han elsker mennesker med originalitet, lidenskap, dedikasjon, viljestyrke og engasjement til å nå drømmene sine.

Som nevnt er Lene Marlin blant mentorene som er byttet ut, men hun har trolig nok å henge fingrene i neste år, da hun for nylig fikk sitt første barn sammen med skuespiller Kåre Conradi (48).

SYNGER OM VIRUSET: Norges Eurovision-finalist Ulrikke Brandstorp ser det lyse i hverdagen, som for tiden og i likhet med andre nordmenn er preget av coronaviruset COVID-19. Video: Instagram / @Ulrikkeofficial Vis mer

Ble mamma

Gravidnyheten delte artisten på Instagram. Den 24. oktober avslørte paret at den lille hadde meldt sin ankomst, og at det var en jente de hadde fått. Jenta har fått navnet Ellie.

«En liten jente som har forandret våre liv», skrev hun innledningsvis, og legger til at de valgte å holde nyheten for seg selv en stund.

Det folkekjære paret prøvde lenge å skjule forholdet, men da det danske bandet Saybia i november 2007 hadde konsert på Rockefeller i Oslo sentrum, fikk Se og Hør tatt det første bildet av dem sammen. Det var ingen tvil om at kjærligheten blomstret mellom de to profilene.

Paret, som forlovet seg i 2013, har ved flere anledninger uttalt at de er hverandres store støtte.

«The Voice» skal etter planen komme på tv-skjermen i 2021.

LES OGSÅ: Åpne om fødselsvalget: - Ikke vulgært

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer