Derfor viser hun seg fram naken

Snakker ut om Playboy-bildene for første gang.

<strong>KASTER KLÆRNE:</strong> Skandalestjernen kaster klærne i desemberutgaven av Playboy. Foto: All Over Press
KASTER KLÆRNE: Skandalestjernen kaster klærne i desemberutgaven av Playboy. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I forrige uke ble et nakenbilde fra Lindsay Lohans Playboy-fotoshoot lekket på nettet. Etter planen skulle utgaven komme i butikkhyllene i slutten av desember, men etter at bildet ble offentliggjort, har det blitt spekulert i om utgivelsesdatoen ville fremskyndes.

Mye har blitt skrevet om Lohans siste nakenstunt. Men ifølge skandalestjernen selv, er det ikke et desperat forsøk på å skaffe seg oppmerksomhet.

25-åringen snakker ut om nakenbildene intervjuet med Playboy, og noen av sitatene har blitt sluppet ut allerede.

- Sex og seksualitet er en del av naturen, og jeg er en del av naturen. Å kjenne seg selv og sin egen kropp er veldig viktig, fordi det gir deg selvsikkerhet, og i livet trenger kvinner selvsikkerhet, sier Lohan ifølge Us Magazine.


Lohans bilder er inspirert av Marilyn Monroe. På forsiden av herremagasinet har stjernen kun på seg et par sorte sko.

- Det er en mannsdominert verden vi lever i, så å kjenne meg selv og være komfortabel i min egen kropp er veldig viktig for meg. Alle har rett til å ha sin egen mening, men dette er min mening, forklarer Lohan.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nakenbilde lagt ut på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer