SE SÅ SØT: Lille Nelia er blitt fire måneder og er ei blid, lita jente. Her sitter hun trygt på armen til pappa, Odd-spiller Lars-Kristian Eriksen. 
 Foto: Fotballfrue.no
SE SÅ SØT: Lille Nelia er blitt fire måneder og er ei blid, lita jente. Her sitter hun trygt på armen til pappa, Odd-spiller Lars-Kristian Eriksen. Foto: Fotballfrue.no Vis mer

Derfor viser Fotballfrue nå fram babyen

Etter stygge spekulasjoner om datterens utseende følte bloggeren Caroline Berg Eriksen seg presset av folk til å publisere bilde av henne.

Publisert

SEOGHØR.NO: Interessen har vært enorm etter at Norges største blogger Caroline Berg Eriksen (27), mest kjent som Fotballfrue, og Odd-spiller Lars-Kristian Eriksen (30) ble foreldre til lille Nelia i november.

- Vi forsto for alvor hvor nysgjerrige folk var da de ringte sykehuset for å høre om jeg fødte fordi bloggen ikke var blitt oppdatert på ett døgn, forteller Caroline til Se og Hør.

Etter at datteren kom til verden bestemte de nybakte foreldrene seg for å holde henne utenfor rampelyset, men forsøket på å skjerme datteren har virket mot sin hensikt.

- Det har brakt med seg situasjoner jeg tror vi kan være foruten i fremtiden, skriver hun på bloggen sin.    

SPORTY MAMMA: Med tredemølle i kjelleren får Caroline fortsatt tid til en treningsøkt mellom amming og bleieskift.
SPORTY MAMMA: Med tredemølle i kjelleren får Caroline fortsatt tid til en treningsøkt mellom amming og bleieskift. Vis mer

Stygge spekulasjoner

Anonymiseringen av datteren har ført til mange spekulasjoner - blant annet har det blitt spekulert i om det har vært noe galt med den lille jenta.

- Det har tikket inn kommentarer som har spekulert i utseendet hennes, og hun har blitt diskutert i andre forum av mennesker som aldri har sett henne, skriver Caroline på bloggen.

FLOTT ETTER FØDSELEN: Caroline skapte furore da hun la ut dette bildet fire dager etter fødselen.  Foto: Privat
FLOTT ETTER FØDSELEN: Caroline skapte furore da hun la ut dette bildet fire dager etter fødselen. Foto: Privat Vis mer

Vil vise datteren

I tillegg har det også blitt stjålet bilder fra Fotballfrues private Facebook-profil, og fremmede folk har oppsøkt huset deres på Siljan i Telemark for å få et glimt av datteren.

- Jeg syns dette er uakseptabel oppførsel, men ingenting overrasker meg lenger, skriver hun.

For å få bukt med den overveldende interessen velger paret nå å publisere bilder av datteren.

- Vi har utelukkende fått positive tilbakemeldinger! Hun er jo vår største stolthet, og det er en glede å dele henne med de leserne som har fulgt meg så lenge, sier den nybakte mammaen til Se og Hør.

LES OGSÅ: Se Fotballfrues superkropp - fire dager etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer