Atle Pettersen og Cathrine Eide:

Derfor viser de ikke datteren

Paret hadde barnefri.

FORELDRE: Atle Pettersen og Cathrine Eide deler mye fra hverdagen, men datteren viser de ikke frem. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FORELDRE: Atle Pettersen og Cathrine Eide deler mye fra hverdagen, men datteren viser de ikke frem. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Onsdag kveld var TV-profil og artist Atle Pettersen (33) og kona Cathrine Eide (33) blant kjendisene som dukket opp på rød løper under premieren av «Moulin Rouge! The Musical».

Paret hadde «date night» for anledningen, og letter på sløret til Se og Hør om hvordan de får tid til hverandre i tillegg til karriere og å være småbarnsforeldre.

Datteren Demi var ikke med på premieren.

Skjermer datteren

Ekteparet, som giftet seg i 2019, ble foreldre kort tid før jul i 2021. Siden den gang har paret vernet svært godt om datteren, og man har bare fått se bakhodet hennes et fåtall ganger.

Når Se og Hør møter paret på den røde løperen, forklarer de hvorfor de skjermer henne fra offentligheten.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

- Det er et valg vi har tatt fordi det ikke er vår rett å skulle gjøre henne kjent for noen på en måte, sier Pettersen.

Paret deler henne i private grupper med folk de kjenner, men mener at det ikke er deres valg å vise henne frem.

- Jeg har såpass mange følgere og at folk skal gå rundt å kjenne igjen henne uten at hun skjønner det, er ikke riktig for oss.

Forbehold

Atle Pettersen har over 80 000 følgere på Instagram. Også Eide har en stor følgerskare.

- Jeg tenker at de valgene får hun ta når hun er stor nok til det, legger artisten til.

Vi har tatt en prat med en tidligere barne-tv-profil. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Kona er helt enig.

- Jeg tenker at vi ikke aner hvordan sosiale medier-sfæren ser ut om ti-femten år. Da er det noe med å ta noen forbehold, sier hun, og fortsetter:

- Selv om vi vet at hvis vi hadde lagt ut et bilde av henne, så hadde vi fått hundrevis av hjerter. Det hadde bare vært hyggelig, men det er for å sikre oss at vi gjør det.

LES OGSÅ: Overrasker med nytt bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer