Amber Rose:

Derfor viser Amber Rose alt

Modellen og ekskjæresten til Kanye West overlater lite til fantasien i sin nyeste protest. 

PROTEST: Amber Rose ønsker at alle i samfunnet skal behandles likt, og arrangerer derfor hvert år en marsj for kvinner, sexarbeidere og LHBT-personer. For å promotere dette, la stjernen ut et svært dristig bilde. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
PROTEST: Amber Rose ønsker at alle i samfunnet skal behandles likt, og arrangerer derfor hvert år en marsj for kvinner, sexarbeidere og LHBT-personer. For å promotere dette, la stjernen ut et svært dristig bilde. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den amerikanske modellen og skuespilleren Amber Rose (33) er kjent for å skape overskrifter med det aller meste. Hun har vært sammen med rapperne Kanye West og Wiz Khalifa, dukker ofte opp dristig kledd og holder sjeldent tilbake noe som helst om hun krangler på sosiale medier.

Denne gangen er det aktivisme hun får oppmerksomhet for, som Amber har kombinert med nakenhet. Hvert år arrangerer hun noe hun kaller for en «Slut Walk» - en solidaritetsmarsj til ære for sexarbeidere, mangfold og frihet.

Advarsel: Den neste delen av artikkelen inneholder nakenhet.

For å reklamere for denne marsjen, som ofte får mye oppmerksomhet fra mediene, la hun ut et nakenbilde. Det fikk nettet til å koke, skriver People.

Høster ros

Rose la først ut nakenbildet på sin Instagram-profil, men det ble etter kort tid slettet. Bildedelingstjenesten tillater ikke nakenhet, uavhengig om det er ment i kunstnerisk ånd eller ikke.

Bildet lå imidlertid ute såpass lenge at flere fikk det med seg, og det begynte raskt å spre seg på nettet. Rose valgte også å legge det ut på Twitter, der det fortsatt er oppe.

«#Amberroseslutwalk» skrev stjernen tilhørende bildet, og lenket til arrangementets nettsider. Selv om marsjen ikke finner sted før i oktober, har saken generert stor oppmerksomhet på Twitter - der det nå er delt videre over 30 000 ganger.

Rose, som også leder programmet «Loveline», får massiv støtte for bildet - som av flere blir beskrevet som litt på kanten. Man ser modellens kjønnshår, men ikke noe mer enn det.

33-åringen spøker med håret selv på Instagram, der hun har lagt ut et bilde som signaliserer at alt håret på hodet hennes har havnet i underlivet i stedet.

😂 I'm so done with ya'll Lol #baldheadscallywag #bringbackthebush 😉🤗😍

Et innlegg delt av Amber Rose (@amberrose)

Det eneste den tidligere glamourmodellen egentlig får kritikk for, er hva hennes fire år gamle sønn Sebastian, som hun har med rapperen Wiz Khalifa, skal tenke om bildet.

Som ild i tørt gress

33-åringen, som stadig viser frem formene på sosiale medier, foreviget i fjor et utfordrende badetøy på Instagram-profilen sin - få måneder etter bruddet med Wiz Khalifa i 2014.

De svært vågale bildene vakte oppsikt på nettet, og både The Sun, Huffington Post og Daily Mail la merke til dem.

Fleekin 💋

Et innlegg delt av Amber Rose (@amberrose)

- Teknisk sett så tror vi dette er en badedrakt, noe som trolig gjør den til verdens minste badedrakt noensinne, kommenterte Huffington Post om den sorte «badedrakten» Amber Rose viste frem.

Ettbarnsmoren, som også trakk frem kombinasjonen av sexy og småbarnsmor i bildetekstene sine, fortsatte å dele dristige bilder på Instagram.

Amber Rose valgte den gang også å dele et toppløsbilde av seg seg i en luksuriøs vannfallsdusj - med den ene armen over brystpartiet.

De ekstreme bildene høstet en rekke kommentarer på stjernens Instagram-profil, som muligens var av typen Rose var ute etter.

- Wiz Khalifa er en dust som gav slipp på deg, skrev en av hennes mange millioner Instagram-følgere.

- Hvordan kan noen slå opp med dette, skrev en annen.

LES OGSÅ: Disse bildene setter fart i romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer