- Derfor vinner Tooji

Grand Prix-general Per Sundnes tror Europa vil legge merke til Norges persiske prins.

FINALEKLAR: Snart drar Tooji til Eurovision Song Contest i Baku, der han skal forsvare Norges ære med sangen «Stay».  Foto: Stella Pictures
FINALEKLAR: Snart drar Tooji til Eurovision Song Contest i Baku, der han skal forsvare Norges ære med sangen «Stay». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I februar vant Tooji (24) Norges hjerter med låten «Stay» og snart står Aserbajdsjans hovedstad Baku for tur. 24-åringen er i full gang med øvelser før avreisen i mai. Per Sundnes er ikke i tvil om at Tooji vil sjarmere Europa.

- Det gjelder å ha troen slik som idrettutøverne. De tenker ikke at de skal ende på syvendeplass, men at de skal vinne. Jeg tror folk tenker at Tooji havner blant topp 10, men når de får se ham opptre i Baku blir det topp 3. Og så vinner han nok til slutt. Det blir spennende å se om Europa oppdager Tooji. Jeg tror de vil se mer av Persia-prinsen vår, sier han til Seoghør.no.

Sundnes er pop- og moteekspert og har de siste årene vært programleder for de norske Grand Prix-sendingene. Han er også svært involvert i valg av artister og blir kalt Norges Grand Prix-general.

Snart drar han til Baku der han skal heie frem Tooji, som han mener har en sterk X-faktor.

- Tooji er litt mystisk. X-faktoren er der. Han gir litt, men bekrefter ikke alt slik som artister som Madonna og Robbie Williams. Han er hyggelig og utgir seg ikke for å være noen andre enn den han er.


Tooji får hard konkurranse i Baku, blant annet er svenskenes bidrag Loreen og seks russiske bestemødre storfavoritter.

Sundnes bruker mye tid på å gi tips og hjelpe de norske deltagerne.
 
- Jeg ser på Tooji som en kompis og en elev. Han er kjempeflink, men er ennå ung og har mye å lære. Han er veldig lærevillig og forstår at man må spille på lag for å nå langt.

Programlederen tror sangen «Stay»,  som bærer preg av orientalske rytmer, vil slå an i Europa og at også artistens eksotiske utseende vil være en fordel.

- Han er en fin kombinasjon av østlig utseende og vestlig væremåte. Han har en internasjonal appell og er toppmotivert til å vinne. Også ser han jo knakende fresh ut, sier Sundnes.


Se og Hør og Seoghør.no følger Eurovision Song Contest.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har fått en aksept for den jeg er   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer