Priyanka Chopra:

- Derfor ville jeg ikke date Nick

Skuespilleren følte hun måtte ta grep om egen fremtid.

FORELDRE: Priyanka Chopra og Nick Jonas ble foreldre til en jente i fjor vinter. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
FORELDRE: Priyanka Chopra og Nick Jonas ble foreldre til en jente i fjor vinter. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Priyanka Chopra (40) og Nick Jonas (30) har siden de for første gang møttes i 2017 tatt verden med storm - og ble raskt ett av Hollywoods mest populære par.

De forlovet seg sommeren 2018, før de giftet seg senere samme år. I fjor fikk de sitt første barn sammen - men det var ikke alltid en selvfølge for Chopra at det skulle skje.

Det forteller «Quantico»-skuespilleren i podkasten «Armchair Expert», som hun gjestet tidligere denne uken.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

En av de største grunnene

I podkasten, som ledes av skuespiller Dax Shepard (48) og Monica Padman (35), forteller Chopra at hun var skeptisk til å skulle date ektemannen da de først møttes.

Det er ti år mellom Chopra og Jonas, og hun var i midten av 30-årene da paret møttes. Den biologiske klokka bekymret henne.

- Jeg visste alltid at jeg ville ha barn, noe som var en av de største grunnene til at jeg ikke ville date Nick på tidspunktet. Jeg visste ikke om han ville ha barn som 25-åring. Men jeg ville alltid ha barn. Jeg elsker barn, sier hun i podkasten, som er gjengitt av Page Six.

Allerede før hun møtte Jonas visste skuespilleren at hun måtte ta grep, for å forsikre seg om at familiedrømmen en dag skulle gå i oppfyllelse. Chopra bestemte seg derfor for å fryse eggene sine.

CRAVINGS OG SVIMMELHET: Tonje Garvik og Lene Sleperud har gått gravide rett etter hverandre, og forteller om hvilke utfordringer de hadde i svangerskapene sine. Reporter: Jenny Emilie Aas. Video: Luna Lea / Rød Løper Vis mer

- Jeg følte på en enorm frihet. Jeg gjorde det tidlig i trettiårene. Jeg kunne dermed fortsette på den ambisiøse veien og gjøre ting jeg ønsket karrieremessig. Jeg ville nå et visst punkt i karrieren, forteller hun i podkasten.

Overrasket fansen

Chopra og Jonas fikk datteren Malti Marie gjennom surrogat 15. januar i 2022.

«Vi er kjempeglade for å kunne fortelle at vi har fått barn via surrogati. Vi spør respektfullt om privatliv gjennom denne spesielle tiden, mens vi fokuserer på familien», skrev Chopra på Instagram.

På tidspunktet nyheten ble kjent, visste ikke verden at stjerneparet hadde ventet barn. Det kom derfor som en stor overraskelse på de aller fleste.

Men starten som småbarnsforeldre ble ikke som ekteparet hadde sett for seg. Datteren lå nemlig i over 100 dager på nyfødtintensiven før hun fikk komme hjem til familien sin.

«På denne morsdagen kan vi ikke annet enn å reflektere over de siste månedene og den karusellen vi har vært på, som vi nå vet at så mange andre også har opplevd. Etter over 100 dager på NICU (nyfødtintensivavdeling journ.anm.) er den lille jenta vår endelig hjemme» skrev paret på Instagram.

LES OGSÅ: Slaktes: - Hun bør slutte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer