Kim Kardashian og Kanye West:

Derfor ville hun skille seg

Letter på sløret om sjokkskilsmissen.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer
Publisert

En fredag kveld i februar kom sjokknyheten om at realitystjerne Kim Kardashian (40) og rapper Kanye West (44) hadde valgt å skille lag. Det populære paret giftet seg i 2013, og har siden den gang blitt en familie på seks. Sammen har de barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

Det har naturligvis ikke vært mangel på avisoverskrifter siden bruddet, og det har i månedene etter sirkulert en rekke rykter og spekulasjoner om de begge.

Spesielt stor interesse har det vært rundt bakgrunnen for bruddet. Begge parter har nemlig holdt seg tause som østers siden nyheten ble offentlig kjent.

Nå letter imidlertid realitystjernen, blant annet kjent fra familiens serie «Keeping up with the Kardashians», på sløret om hvorfor hun valgte å skille seg fra ektemannen.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

Letter på sløret

Forklaringen kommer i forbindelse med seriens aller siste episode, som blir sendt på norsk tv i dag, fredag. Der åpner hun seg til moren, Kris Jenner (65), etter at 65-åringen konfronterer datteren med ekteskapsproblemene.

Innspillingen for scenen skjedde i oktober, og allerede da hadde ryktene om et eventuelt brudd begynt å svirre. I episoden, gjengitt av Sky News og People, innrømmer 40-åringen at hun under en samtale med en terapeut hadde innsett at hun var ulykkelig gift.

- Jeg vil bare ha total lykke. Åpenbart så vet jeg at full lykke ikke er en ordentlig virkelighet, men hvis jeg kan ha mer av det for det meste av tida, er det alt jeg ønsker, sier hun videre.

Realitystjernen forteller også at det er målet hun vil jobbe mot.

SATT PÅ PLASS_ Da Kim Kardashian skulle skryte av Olivia Rodrigo på Instagram ble hun satt på plass av datteren North West. Video: Se og Hør Vis mer

Bor i en annen delstat

Videre forteller 40-åringen at hun ikke har noen å dele det lykkelige livet hun ønsker seg med. West har nemlig i flere måneder bodd på en ranch i Wyoming, altså milevis unna parets felles hjem i California.

- Jeg trodde aldri at jeg var ensom. Jeg trodde alltid at jeg hadde det fint. Jeg kunne bare ha barna mine, og mannen min flytter fra delstat til delstat. Men så fylte jeg 40 og innså at «Nei, jeg vil ikke ha en ektemann som bor i en helt annen delstat enn meg». Jeg tenkte «Å herregud, det er da vi har det som best», men det gjør meg trist, og det er ikke det jeg ønsker, forteller hun ærlig.

Kardashian forklarer også at hun ønsker å dele livet sitt med noen som deler de samme interessene - som å se på de samme tv-seriene og å trene sammen hver dag.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

- Jeg har alle de store tingene. Jeg har ekstravagansen, alt du noensinne kan forestille deg (...) og jeg er glad for alle erfaringene, men jeg tror jeg er klar for de mindre erfaringene som jeg tror vil betyr mye.

Den 65 år gamle «momageren» forklarer til datteren at hun bare ønsker å se henne lykkelig, og legger til at det er lenge siden hun faktisk har sett det.

Hyllet eksen

Til tross for sjokkbruddet virker det som om Kardashian fremdeles har varme følelser for rapperen. Tirsdag denne uken fylte nemlig firebarnsfaren 44 år, og i den anledning tok realitystjernen til sosiale medier for å hylle eksmannen.

«Gratulerer med dagen! Elsker deg resten av livet!» lyder bildeteksten til innlegget, som viser duoen sammen med tre av barna.

I skrivende stund har bildet fått over 4,8 million likerklikk og 31 500 kommentarer. Mange virker å være svært glade over å se at de to eksene angivelig har et godt forhold etter det ferske bruddet. Mens andre synes det hele er merkelig.

- Mitt konsept av hva som er kjærlighet, skriver en.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

- Dette gjør meg så trist, deler en annen.

- Kunne bildeteksten vært mer pinlig, mener en tredje.

- Jeg elsker dette, Kim, skrytes det også.

LES OGSÅ: Dette er historien bak Kardashian-barnas navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer