Priyanka Chopra:

Derfor ville hun date 10 år yngre Nick Jonas

Filmstjernen letter på sløret om hvorfor hun fikk øynene opp for artisten.

LYKKELIG GIFT: Da Priyanka Chopra og Nick Jonas først begynte å date gikk det fort i svingene for turtelduene. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Da Priyanka Chopra og Nick Jonas først begynte å date gikk det fort i svingene for turtelduene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I desember 2018 ga stjerneparet Nick Jonas (27) og Priyanka Chopra (37) hverandre sine «ja» i en storslått seremoni i sistnevntes hjemland, India. Ekteskapet og kjærligheten ble feiret i tre uker og med hele tre ulike seremonier.

Både før og etter eventyrbryllupet var mye oppmerksomhet rettet mot duoen. Ikke bare var det aldersforskjellen flere hengte seg opp i, men mange hadde også en mening om at de to gikk for fort fram i forholdet.

Det var nemlig først i mai 2018 at det ble kjent at Jonas og Chopra hadde startet å date, i august forlovet de seg, og kun fire måneder senere var de altså mann og kone.

Ulik oppfatning av første møte

Nå avslører 37-åringen hva som gjorde utslaget for at hun bestemte seg for å date den unge artisten.

- Det første jeg gjør om morgenen er å sette på musikk. Livet mitt har vært en ganske musikalsk affære, og nå som jeg er med Nick er det helt musikalsk. Jeg bestemte meg få å date ham etter å ha sett musikkvideoen til «Close» - når han tar av seg skjorta. Så den sangen er favoritten min, deler hun med Harper's Bazaar, ifølge E! News.

Like etter bryllupet for litt over ett år siden, fortalte Chopra at Jonas fridde allerede første gang de møttes.

«Frieriet» fant sted allerede 4. mars 2017, under Vanity Fair sin Oscar-fest, hele åtte måneder før det i det hele tatt ble kjent at duoen datet.

Det var altså på Oscar-festen duoen traff hverandre for aller første gang, og Nick skal ha blitt bergtatt av Priyanka da han fikk øye på henne i en sort, fotsid kjole.

- Jeg satte ned drinken min, og stilte meg ned på kne foran en hel haug med mennesker og sa veldig høyt «Du er ekte. Hvor har du vært hele livet mitt?», fortalte han til Harper's Bazaar.

Da den flotte 37-åringen hadde derimot ingen planer om å inngå et forhold med den ti år yngre artisten da hun møtte han for første gang.

- Jeg trodde aldri at dette skulle utvikle seg til å bli slik det har gjort, og det er kanskje min feil. Jeg dømte boka etter omslaget, uttalte hun under Women in the World Summit i New York i fjor vår.

View this post on Instagram

Happiest day of my life. @priyankachopra

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Mens Chopra altså er godt kjent med ektemannens hit «Close» fra 2016, så innrømmer hun at hun fremdeles ikke har sett hans første rolle som skuespiller - i Disney-filmen «Camp Rock» fra 2008.

- Jeg hater å se filmer jeg er med i selv; for det eneste jeg ser er alle feilene. Men jeg vil gjerne se Nick sin film. Jeg har aldri sett Camp Rock og siden alle gjør narr av meg for det skal jeg arrangere en filmkveld.

- Vi visste egentlig ikke så mye om hverandre karrierer før vi kom inn i hverandres liv, forteller hun til magasinet, ifølge E! News.

Drømmer om barn

Priyanka og Nick svært lykkelige sammen, og neste steg for dem skal være å bli foreldre.

I et intervju med E! News i fjor avslørte nemlig filmstjernen at hun gleder seg til å ta fatt på morsrollen.

- Ja, jeg har alltid hatt lyst på barn. Jeg tror at når Gud mener det skal skje, så skjer det, sa hun, og la til at hun allerede før bryllupet følte at det var på tide med en familieforøkelse.

- Jeg har et par venner som akkurat har fått barn nå, og jeg er sånn «Herregud, jeg må henge meg på», fortalte hun til nettstedet.

Også ektemannen gleder seg til å stifte familie.

- Jeg vil definitivt bli pappa en dag, sa Nick i et intervju med Spotifys «The Rewind with Guy Raz» like etter bryllupet.

COMEBACK: Fans verden over er i ekstase etter at «Jonas Brothers» annonserte at de gjør comeback. Nå avslører de hvorfor gruppa gikk i oppløsning til å begynne med. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Viaplay Vis mer

LES OGSÅ: - Brøt forlovelsen etter utroskapsrykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer