«Love Island» Norge:

Derfor vil ikke Tone se datteren sin i «Love Island»

Tone Damli er aktuell i sin første programlederrolle. Hun ville imidlertid ikke vært med i programmet selv.

TV-AKTUELL: Tone Damli har debutert som programleder for reality-programmet «Love Island». Til Se og Hør forteller hun at hun ikke kunne tenke seg å være deltaker, selv om hun hadde vært singel. Video: Marie Røssland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige helg debuterte Tone Damli (30) som programleder, da aller første episode av norske «Love Island» hadde premiere på TV3.

Selv om Damli har vært på tv mange ganger tidligere, blant annet i sin egen dokuserie på TV 2, er det helt nytt for artisten å skulle lede et program.

«Love Island» har gjennom fire sesonger gjort enorm suksess i Storbritannia, der det har opparbeidet seg et noe frynsete rykte. Dette på grunn av selve innholdet i programmet, som blant annet bygger på sex, krangling og intriger.

I forkant av programlederdebuten, var Tone Damli raskt ute med å sammenligne det nye programmet med en moderne versjon av «Jakten på kjærligheten».

Likevel ville hun ikke deltatt selv.

Saken fortsetter nedenfor.

Det innrømmet hun da Se og Hør møtte henne i Las Palmas rett før årets ti deltakere flyttet inn i den luksuriøse villaen.

- Jeg tror ikke at jeg kunne ha vært med på «Love Island». Jeg har jo vært med i forskjellige tv-programmer, men «Love Island» er nok ikke noe for meg. Men jeg synes det er veldig gøy å se på sånne programmer. Det er jo ikke noe for alle, og det skal det jo ikke være heller, forklarer hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer