«Farmen kjendis»:

Derfor vil ikke Petter Pilgaard ha barn

- Mennesker er ikke skapt for å være monogame

TAR ET OPPGJØR MED PAPPAPRESSET: Petter Pilgaard (36) bryr seg fint lite om hva folk rundt ham mener han bør gjøre og ikke gjøre. Her avbildet under innspillingen av  «Farmen» i fjor sommer.  Foto: Bjørn Langsem / Dagblade
TAR ET OPPGJØR MED PAPPAPRESSET: Petter Pilgaard (36) bryr seg fint lite om hva folk rundt ham mener han bør gjøre og ikke gjøre. Her avbildet under innspillingen av «Farmen» i fjor sommer. Foto: Bjørn Langsem / Dagblade Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): - Jeg har ingen interesse av å forplante meg. Ikke har jeg gode gener å gi videre, heller. Stakkars unge!

Petter Pilgaard (36) drar håret bak ørene og smiler lurt. Trolig godt forberedt på at spørsmål om barn og familieliv ville dukke opp, for han er overraskende klar i sin tale:

- Jeg er ikke laget for å ta hensyn til et barn. Kall meg gjerne egoistisk, men jeg trives best i mitt eget selskap. Det finnes ikke noe bedre enn å komme hjem til leiligheten min, og vite at det bare er meg.

- Bedt om det sjæl

Han er ikke en mann som er redd for å si hva han mener. Helt siden Pilgaard dukket opp på tv i 2009, da han ble kåret til Norges første «Paradise Hotel»-vinner, har han holdt et stødig tak i sitt frittalende vesen.

Mange friske uttalelser senere er Pilgaard igjen aktuell på tv, riktignok i en annen ende av realityverdenen.

I kjendisversjonen av «Farmen» er festing i Mexico erstattet med kumelking og vedhogging - der oslomannen gjør et iherdig forsøk på å vise for det norske folk at han kan mer enn å bare drikke champagne og sjekke opp damer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer