Hertuginne Meghan:

Derfor vil ikke Meghan gå i kjolene til Victoria Beckham

- Klærne kler meg ikke.

KLESVALG: I et tidligere intervju har hertuginne Meghan avslørt hvorfor hun ikke vil kle seg i venninnen Victoria Beckhams kjoler. Foto: NTB Scanpix
KLESVALG: I et tidligere intervju har hertuginne Meghan avslørt hvorfor hun ikke vil kle seg i venninnen Victoria Beckhams kjoler. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Helt siden den tidligere skuespilleren Meghan Markle (37), som hun het før hun giftet seg med prins Harry (34) og fikk hertuginne-tittel, ble koblet til den britiske prinsen, har alles øyne vært på den smellvakre 37-åringen.

Hvordan hun ter seg, hvordan hun ser ut på håret, og hva hun har på seg, blir stadig kommentert av både moteeksperter i tradisjonelle medier, så vel som fans i sosiale medier.

Dropper Beckham

Spesielt etter at Meghan giftet seg 19. mai, har det vært stor interesse rundt hva hertuginnen har på seg.

Flere butikker har blant annet opplevd at kjoler, smykker eller andre plagg og tilbehør Meghan har hatt på seg, raskt blir utsolgt.

Når man er kongelig er et av privilegene å kunne velge og vrake mellom anerkjente designere fra øverste hylle. Etter at Meghan giftet seg med prinsen har hun også blitt god venn med flere av verdens største mote- og designeksperter, blant andre Victoria Beckham (44).

I BRYLLUPET: David og Victoria Beckham var blant de inviterte da Meghan og Harry giftet seg i Windsor for et halvt år siden. Foto: NTB scanpix
I BRYLLUPET: David og Victoria Beckham var blant de inviterte da Meghan og Harry giftet seg i Windsor for et halvt år siden. Foto: NTB scanpix Vis mer

For kort overkropp

Likevel har Meghan aldri blitt sett i noe av den tidligere Spice Girls-stjernens design. Ifølge Glamour er det en helt spesiell grunn til det.

I mai i fjor gjorde nemlig hertuginne Meghan, den gang Meghan Markle, et intervju med magasinet og avslørte grunnen til at hun ikke kommer til å bruke venninnens klær.

I VENNINNENS DESIGN: Selv om Meghan hevder at kjolene til Victoria Beckham ikke kler henne, har hun tidligere kledd seg i andre plagg fra venninnens kolleksjoner. Blant annet her, hvor hun hadde på en hvit genser fra Beckham. Foto: NTB scanpix
I VENNINNENS DESIGN: Selv om Meghan hevder at kjolene til Victoria Beckham ikke kler henne, har hun tidligere kledd seg i andre plagg fra venninnens kolleksjoner. Blant annet her, hvor hun hadde på en hvit genser fra Beckham. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Nå har jeg begynt å lære meg dette, at ting som ser fint ut på kleshengeren, kanskje ikke sitter like fint på meg. For eksempel så elsker jeg kjolene til Victoria Beckham, men jeg har ikke lang nok overkropp til å få frem silhuetten i de kjolene, forklarte Meghan.

Selv om hertuginnen ikke føler hun kan bruke kjolene til Victoria Beckham, har hun derimot brukt andre plagg fra designeren tidligere.

Blant annet ankom Meghan i et grønt skjørt, en hvit genser og en beige kåpe da hun og prins Harry besøkte Belfast i mars.

Ifølge Glamour var overdelen som hertuginnen hadde på seg på det offisielle oppdraget nettopp fra Victoria Beckhams kolleksjon.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Regler

Den tidligere «Suits»-stjernen har måttet gjennomgå en rekke omveltninger siden hun 19. mai ble et offisielt medlem av den britiske kongefamilien - også når det gjelder hvordan hun kler seg.

Selv om det ikke finnes noen offisiell regelbok på hvordan de kongelige skal kle seg, er det en rekke uskrevne regler som sier hva kongelige kvinner skal kle seg i, og når.

Blant annet er det en uskreven regel i det britiske kongehuset at kvinner ikke skal gå med bare legger, noe Meghan for øvrig ga blaffen i under den offisielle forlovelseskunngjøringen i fjor høst.

Hertuginne Meghan er også ofte å se i sorte antrekk. Nettstedet InStyle hevder at heller ikke dette er å foretrekke, da sort helst skal brukes i sammengheng med sorg.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FØLGER MED: Til enhver tid følger både fans og moteeksperter med på hva Meghan har på seg. Hertuginnen må nemlig følge en rekke regler som medlem av den britiske kongefamilien. Foto: NTB Scanpix
FØLGER MED: Til enhver tid følger både fans og moteeksperter med på hva Meghan har på seg. Hertuginnen må nemlig følge en rekke regler som medlem av den britiske kongefamilien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tar egne mote-valg

I tillegg er det foretrukket at kvinner unngår å vise skuldrene - noe Meghan imidlertid har valgt å gjøre også etter at hun ble hertuginne.

Selv om hertuginne Meghan i stor grad har tilpasset seg sitt nye liv som kongelig, skal hun altså ha visse problemer med å forstå seg på enkelte av reglene, har en kilde sagt til People:

- Hun spør ofte Harry om hvorfor ting må gjøres på én bestemt måte. Jeg tror hun synes det er litt frustrerende innimellom, men dette er det nye livet hennes, og hun må bare takle det, sa kilden.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, har tidligere uttalt at den ferske hertuginnen får litt for hard medfart av kritikerne:

- Hertuginne Meghan har fått kritikk for buksene før. Dessuten for at hun er bustete på håret, ikke bruker strømpebukse og for å vise hud. Jeg synes kritikken er tullete. Hun er en moderne og stilsikker kvinne, som må få lov til å kle seg i det hun føler seg vel i. Kvinner verden over elsker jo stilen hennes, og hun ble et stilikon i rekordfart, har kongehuseksperten sagt.

LES OGSÅ: - Går utover mange om han ødelegger