Derfor vil ikke Liam Payne (23) fri til Cheryl (33)

Paret fikk nylig en sønn, men noe bryllup står ikke på trappene.

BLE NYLIG FORELDRE: Cheryl Ann Fernandez-Versini (33) og Liam Payne (23)fikk for kort tid siden sønnen Bear. Selv om paret har blitt en familie på tre, ser ikke Payne for seg et giftemål i nærmeste framtid. Foto: NTB Scanpix
BLE NYLIG FORELDRE: Cheryl Ann Fernandez-Versini (33) og Liam Payne (23)fikk for kort tid siden sønnen Bear. Selv om paret har blitt en familie på tre, ser ikke Payne for seg et giftemål i nærmeste framtid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): De er kanskje et av britisk presse mest omtalte par de siste åra - Liam Payne (23) og Cheryl Tweedy (33).

Selv om aldersforskjellen har fått sin dose oppmerksomhet, har også måten duoen møttes på fått tabloidblekket til å sprute.

I et større intervju med The Sun åpner Payne opp om forholdet til den tidligere «X-Factor»-dommeren og artisten. Foruten å uttrykke stor glede over sin nye tilværelse som far, avslører 23-åringen at duoen har hatt sitt å stri med i starten av forholdet.

- I ferd med å gi slipp

Det var i februar i fjor at duoen først bekreftet romansen - dette etter måneder med spekulasjoner blant fansen.

I det kommende soloalbumet har Payne imidlertid tatt for seg hvordan Cheryl i begynnelsen av forholdet ønsket å bryte med den ti år yngre artisten.

- Det er en låt som i bunn og grunn tar for seg en telefonsamtale mellom oss da hun var i ferd med å gi slipp. Det er lenge siden, men dreier seg egentlig om at jeg prøver å holde fast ved det vi har, hvor jeg sier: «Nei, nei, nei. Alt kommer til å ordne seg. Ikke vær bekymret, gi det tid».

Da duoen bekreftet at de er et par i februar, kom nyheten kort tid etter at Cheryl og eksmannen Jean-Bernard Fernandez-Versini hadde tatt ut separasjon. 33-åringen har også tidligere vært gift med fotballspiller Ashley Cole.

- Ligger ikke i kortene

Overfor The Sun forklarer Payne at han neppe ser for seg å gå ned på kne med det første.

- Jeg ser på ekteskap som en religiøs greie, og jeg er egentlig ikke en religiøs person. Så det ligger ikke i kortene for meg akkurat nå, sier han i samme intervju, ifølge OK! Magazine.

- Vi har et barn sammen. Vår kjærlighet til hverandre kan ikke bli mer seriøs, så det er som det er, tenker jeg, fortsetter Payne.

- Veldig søt

Det var i 2008 at den da 14 år gamle Liam gjorde som mange unge jenter og gutter har gjort før ham - gikk på audition til «X-Factor» i håp om å sjarmere dommerne i senk.

Med låta «Fly me to The Moon» var det bare såvidt den mye omtalte «skurken» i showet, Simon Cowell, ga 14-åringen en billett videre til neste runde.

Payne klarte imidlertid med sin flørtende opptreden og et aldri så lite blunk, å overbevise Cheryl, samt det resterende jurymedlemmet Louis Walsh.

- Jeg liker deg. Du er veldig søt, og har karisma. Jeg så hvordan du ga oss et småfrekt blunk, sa hun etter auditionen.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Tweedy. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer Vis mer

Bytte etternavn

Payne nådde imidlertid ikke langt i sesongen, og deres veier ble dermed skilt. Da artisten forsøkte seg i konkurransen på ny i 2010, endte det som kjent med enorm suksess i gruppa One Direction.

Selv om det skulle ta mange år før paret ble koblet sammen på romantisk vis, kom altså nyheten om at Payne og Cheryl er et par i fjor.

Sistnevnte har tidligere uttalt at hun etter hvert vil bytte etternavn og fokusere på sitt nye forhold.

Som 19-åring var hun selv med i et talent-program, «Popstars: The Rivals» i England, der hun og Nadine Coyle, Sarah Harding, Nicola Roberts og Kimberley Walsh gikk av med seieren.

Sammen ble de jentegruppa Girls Aloud som toppet de britiske listene i flere år.

LES OGSÅ: Dette skal babyen hete

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer