«Farmen» 2017:

Derfor vil ikke Kristian tilgi Geir Magne

Geir Magne havnet i konflikt med både Eunike og Kristian.

FINALEFEST: «Farmen»-deltagerne Kristian Krubel Djupnes og Geir Magne Haukås snakker ut om hvordan deres forhold til hverandre er i dag. Video: Christian Roth Christensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Har du fulgt med i årets sesong av «Farmen», har du utvilsomt fått med deg noen av årets mest omtalte konflikter. Geir Magne Haukås (47) og Kristian Krubel Djupnes (21) sto for noen av disse. De to har ikke møttes siden innspillingen av «Farmen», og 21-åringen har blant annet uttalt at han aldri kommer til tilgi realitydeltakeren.

- ALDRI OPPDAGET: «Farmen»-deltagerne Karoline Røed og Amalie Snøløs om hemmelig grøtstjeling og sabotasje. Video: Christian Roth Christiansen Vis mer

I kveld er det duket for både finale og finalefest, og alle deltakerne samles for første gang siden innspilling.

Da Haukås møtte Djupnes for første gang på flere måneder, ble det klart at konflikten ikke var lagt på is.

Tilgir ikke

- Jeg kommer ikke til å tilgi ham, men det er ene og alene fordi jeg ikke vil ha et oppslag der det står at jeg har gått imot meg selv. Men det betyr ikke at jeg er sur på Geir Magne, men jeg tilgir ikke. Sånn er det. Ferdig med det, fortalte Djupnes på festen.

- Så lenge han er grei mot meg er jeg grei mot han. Har man gjort noe, må man stå for det, fortsetter han.

KNIVET: Kristian og Geir Magne var harde med hverandre inne på gården. Kristian har uttalt at han ikke ønsker å tilgi 47-åringen for det han gjorde mot deltakerne. Foto: Alex Iversen / TV 2
KNIVET: Kristian og Geir Magne var harde med hverandre inne på gården. Kristian har uttalt at han ikke ønsker å tilgi 47-åringen for det han gjorde mot deltakerne. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Haukås hadde forståelse for uttalelsene til realitydeltakeren.

- Jeg har full respekt for det han sier. Han tar egne valg basert på det han opplever, og det må vi respektere i aller høyeste grad. Han er en klok mann og tar sine valg, ofte veldig gode valg, så jeg synes han fortjener å få gjøre akkurat det han vil.

Han legger til at de fram til uke seks hadde det veldig fint inne på gården sammen, og at de til og med delte seng inne i storbondehuset.

- Men ting skjer og oppstår inne på gården. Vi fikk en del utfordringer, men jeg er veldig glad i Kristian og jeg synes han er en veldig hyggelig kar.

21-åringen la ikke skjul på at han synes Haukås var «litt snål», men berømmet ham i det minste for å ha laget en fin slipsknute.

Med på homseklubb

Det var derimot ikke bare Kristian som havnet i konflikt inne med Geir Magne på gården.

Også deltaker Eunike Hoksrød hadde nordledningen et trøblete forhold til ved flere anledninger. På grunn av uenighet tilknyttet religion, valgte Hoksrød blant annet å vise fram puppene sine - noe som sjokkerte Haukås.

I dag kan de derimot fortelle at de er venner.

- Vi har et kjempeforhold, og det hadde vi på gården og. Vi har hatt et godt forhold hele tiden, i min verden. Vi har hatt noen gode diskusjoner, vi har hatt noen fighter, og det er akkurat sånn det skal være, sier Haukås til Se og Hør.

VENNER: «Farmen»-deltagerne Eunike Hoksrød og Geir Magne Haukås har skværet opp. Nå er de så gode venner at Eunike har tatt med Geir Magne på homseklubb. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Natt til søndag beviste de virkelig at de har fått et godt forhold. Hoksrød valgte nemlig å ta med den utskjelte deltakeren på en homseklubb i Oslo - noe Haukås var uvitende om i en god stund.

- Jeg lurte med Geir Magne på homseklubb, og han skjønte det etter hvert. Det synes jeg var kjempegøy, humrer Eunike.

- Det gikk jo fint. Jeg måtte se to ganger, men det var helt okey det da. Alle mennesker er jo like bra, om du så er homo eller det ene og det andre. Vi er alle like bra, sier han om venninnens påfunn.

Rabalder

Etter at den yngste av deltakerne sendte hjem Haukås i en tvekamp, har det vært en isfront mellom dem. Tonen var også amper før utsendelsen, hvor 21-åringen blant annet fortalte at det skulle bli en fornøyelse å sende Haukås hjem. Djupnes var nemlig lei.

Før den etter hvert så omtalte tv-profilen returnerte til 2017, sørget han for å holde en følelsesladd, og noe stikkende appell overfor de andre deltakerne. Deretter ba han om tilgivelse fra samtlige, som han fikk fra alle - utenom Djupnes. Han har seinere uttalt at han heller ikke kommer til å tilgi 47-åringen.

«FARMEN»-KRISTIAN: «Farmen»-Kristian synger og forteller. Video: Nina Hansen Vis mer

- Jeg ser fortsatt ikke poenget i det. Tilgivelse er bare et ord, og jeg mener at det misbrukes i denne sammenheng. Han lager styr ut av ingenting, og lar det gå utover oss, sa Djupnes til Dagbladet i november.

Deltakeren fikk støtte av Eunike Hoksrød (39):

- Det eneste kortet Geir kan bruke er å sette seg selv på utsida, fordi det passer hans image. Det er forskjell på å ta opp ting og baksnakke, men jeg opplevde at Geir ikke tålte at noen gikk mot ham. Jeg er ganske lei av hele opplegget, det hadde vært fint å sette strek, sa Hoksrød, som var på krigsstien med Haukås flere ganger under innspillingen.

- Når det er sagt synes jeg ikke noe om at folk er stygge med Geir på sosiale medier. Det gjelder også Karianne og Kristian, der jeg har sett en del oppgulp de siste dagene. Disse nettrollene kan ta seg en bolle.

Geir Magne Haukås presiserte på sin side at han ikke lar tv-bråket påvirke ham i spesielt stor grad.

- Det er viktig å understreke at jeg aldri har framstilt meg selv som et offer. Jeg må ta ansvar for mine egne handlinger, ord og uttalelser, og det mener jeg at jeg har gjort. Hvorfor de andre har noe imot meg, har jeg fremdeles ikke noe godt svar på, men det kan jeg ikke tenke på.

- Jeg har for øvrig fått masse hyggelige tilbakemeldinger fra tv-seere den siste tida, så det er åpenbart at bølgen har snudd.

LES OGSÅ: «Farmen»-deltakerne strålte under finalefesten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer