Gwyneth Paltrow:

Derfor vil ikke Gwyneth ha barn med sin nye ektemann

- Det er fantastisk at kvinner har mulighet til å få barn sent i 40-årene, men...

NYGIFTE: Brad Falchuk og Gwyneth Paltrow giftet seg i høst. Foto: NTB Scanpix
NYGIFTE: Brad Falchuk og Gwyneth Paltrow giftet seg i høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I september i fjor ga Gwyneth Paltrow (46) sitt ja til «Glee»-produsenten Brad Falchuk (47) i en romantisk seremoni i deres egen hage i i rikmannsstrøket Hamptons.

Paret, som da hadde vært kjærester tre og et halvt år, har tidligere vært gift på hver sin kant. Gwyneth med «Coldplay»-vokalisten Chris Martin (41) som hun har barna Apple (14) og Moses (12) sammen med, og Brad med Suzanne Falchuk som han har barna Isabella og Brody med.

Turtelduenes bryllupsreise gikk til eksotiske Maldivene i julen, og til tross for at det relativt nygifte paret er svært forelsket, så planlegger de ikke noe felles kjærlighetsbarn.

- Gode Gud, nei. Jeg er for gammel. Det er fantastisk at kvinner har mulighet til å få barn sent i 40-årene, men... Jeg tror ikke jeg kunne vært oppe hele natten med en baby. Jeg hadde ikke overlevd, forteller hun i et intervju med bladet ES, ifølge, Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STEMNING: Paltrow og eksmannen Chris Martin er fremdeles gode venner og samarbeider tett om oppdragelsen til barna. Her er de sammen i januar i 2014 like før bruddet ble kjent. Foto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: Paltrow og eksmannen Chris Martin er fremdeles gode venner og samarbeider tett om oppdragelsen til barna. Her er de sammen i januar i 2014 like før bruddet ble kjent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I dag koser Gwyneth seg med å oppdra tenåringsdatteren Apple, i godt samarbeid med eksmannen Chris Martin. «Shakespeare in Love»-stjernen avslører at 14-åringen ikke alltid oppfører seg slik hun skal, men dette synes hun er helt i orden.

- Vet du, jeg er nesten redd for å si det høyt, men opplevelsen med Apple er fantastisk. Hun er så smart, søt og morsom. Og så er hun litt uskikkelig, røper Paltrow til bladet.

Saken fortsetter nedenfor.

Beklaget oppførselen sin

Paltrow husker nemlig at hun ikke fulgte alle reglene hun fikk hjemmefra som ung selv heller. Ofte snek hun seg ut på kveldene og mens foreldrene var på ferie hadde hun fester hjemme.

- Min far fortalte meg noe da jeg i 20-årene unnskyldte meg for oppførselen min som tenåring. Han sa: «Du oppførte deg dårlig på alle de områdene du skulle oppføre deg dårlig». Han mente at den eneste gangen du trenger å bekymre deg for et barn er når de oppfører seg dårlig «på utsiden av boksen», deler hun videre.

Derfor ser Hollywood-stjernen på datteren gjennom det hun kaller «Dette er det hun skal gjøre»-linsen.

- Hvis man ser på det på denne måten, så friker man ikke ut. Man dømmer ikke barna sine. Man skammer seg ikke. Man prøver å holde dem på riktig spor og har gode samtaler med dem. Så langt har det gått veldig bra for oss, hevder hun.

På Instagram deler Paltrow ofte bilder av familielivet med fansen:

LES OGSÅ: Ser rødt av gravidspørsmål

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer