«Farmen»-Camilla:

Derfor vil ikke «Farmen»-Camilla ha barn

- Det eneste som manglet på «Farmen» var mannfolk, sier Camilla Cox Barfot.

ÅPEN FOR KJÆRLIGHETEN: Camilla Cox Barfot har vært singel i to år, og ser ikke bort fra at hun kunne slått seg til ro med drømmemannen. Foto: Espen Solli / TV 2
ÅPEN FOR KJÆRLIGHETEN: Camilla Cox Barfot har vært singel i to år, og ser ikke bort fra at hun kunne slått seg til ro med drømmemannen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

(Se og Hør): Med håret flettet i dread-locks til nedpå korsryggen og tatoveringer over hele armen, skiller den nevenyttige rørleggeren Camilla Cox Barfot (31) seg tydelig ut på «Farmen».

Også tatoveringene er av det litt uvanlige slaget.

- Jeg har et sjøkart over Trinidad og Tobago der bestefar, som var sjømann, hadde sin siste reise. Han ble knivstukket og drept der. Også har jeg tatovert oppskriften til beste-mors deilige eplekake, smiler Camilla til Se og Hør etter at innspillingen er ferdig.

- Det var bestefar som lærte meg at èn dag skal jeg dø, men ikke alle de andre dagene. Så lev livet! slår hun fast.

Slik er drømmemannen

31-åringen ble født i Namsos, vokste opp i Trondheim og bosatte seg i Fredrikstad.

Men det er først og fremst ukene på Sandvika gård i Arendal den eventyrlystne 31-åringen vil bli husket for.

- Det eneste som manglet på «Farmen» var mannfolk. Det ble ikke noe flørting for min del, slår Camilla fast.

Hun har vært singel i to år - og elsker friheten til å kunne gjøre som hun vil når hun vil. Likevel ser hun ikke bort fra at hun kan slå seg til ro med en kjæreste - dersom drømmemannen skulle dukke opp.

Hun er helt klar på hva slags mann det måtte være.

- Humor er topp, og selvironi er viktig. Også må han være glad i dyr. Utseendet har mye å si, men det er mange som detter mange hakk når de åpner kjeften. Og motsatt, slår Camilla fast.

- Det må være en som har litt guts i seg. Som har lue-hår. Som ikke tar seg selv høytidelig. Det må være mye prompehumor og fjas. Jeg synes luehår er dritsexy! ler Camilla.

Saken fortsetter nedenfor.

DRUKNER I FRIERBREV: Trønderen forteller at det har bøttet på med oppmerksomheten fra friere etter tiden på gården. Foto: Tor Lindseth
DRUKNER I FRIERBREV: Trønderen forteller at det har bøttet på med oppmerksomheten fra friere etter tiden på gården. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Vil ikke ha barn

Men er det èn ting hun ikke drømmer om, så er det barn.

- Mann er greit – men aldri unger! Det byr meg imot. Jeg blir svett bare av tanken. Når jeg har vært på date, er det noe jeg må få frem med en gang. Jeg orker ikke å finne drømmemannen bare for at det skal bli et umulig tema flere år senere, understreker Camilla.

Selv om hun ikke fant den store kjærligheten på gården, er hun evig takknemlig for å ha møtt Eunike Hoksrød (39).

- Jeg har fått verdens beste venninne i Eunike. Det er større enn å vinne førstepremien. Å finne ei som Eunike er helt magisk. Jeg er ubeskrivelig glad for det. Vi prater sammen sikkert fire fem ganger om dagen. Hun er dritkul. Ærlig og oppegående, med beina på jorda. Sånne folk er det langt imellom, slår hun fast.

Saken forsetter nedenfor.

Røyket blomster

Da Se og Hør traff Camilla før innsjekk på «Farmen»-gården i sommer hadde hun fått i seg sine daglige tre Troika-sjokolader - og var bekymret for hvordan hun skulle stagge søtsuget på gården.

I stedet skulle det bli røyksuget som var verst å takle - helt til hennes nye bestevenninne sørget for å stagge tobakksabstinensene.

- Så lenge Eunike tørka blomster jeg kunne røyke, gikk det bra med sjokolade-suget, ler Camilla.

Hun forteller også at det er blitt mange henvendelser i tiden etter at innspillingen av TV-serien var over - ikke minst fra friere.

- Det har vært ganske mange meldinger på Facebook og Instagram, forteller hun og legger til at det er noe hun setter pris på.

- Jeg har bare fått to kjipe meldinger, resten er bare bra. Det var en dame som skrev til meg at hun digga meg så mye at hvis jeg ikke vant, så skulle hun gå inn i en planlagt depresjon.

«FARMEN»-KRISTIAN: «Farmen»-Kristian synger og forteller. Video: Nina Hansen Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke tro at jeg er forlovet