Katie Maloney og Tom Schwartz:

Derfor vil hun skilles

- Det hadde bygd seg opp i månedsvis.

BRUDD: Sist uke ble det kjent at Katie Maloney og Tom Schwartz går hver til sitt. Foto: Pa Photos/JPA / AFF-USA/NTB
BRUDD: Sist uke ble det kjent at Katie Maloney og Tom Schwartz går hver til sitt. Foto: Pa Photos/JPA / AFF-USA/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kom nyheten om at realityparet Katie Maloney (35) og Tom Schwartz (39) skal skilles etter tolv år sammen.

Duoen hadde allerede vært kjærester i tre år da de ble en del av gjengen i TV-showet «Vanderpump Rules» i 2013. Forholdet deres var av det turbulente slaget og alt fra hverdagslivet til utroskapsbeskyldninger ble godt dokumentert i serien.

Seerne fikk også ta del da Schwartz fridde til Maloney, samt bryllupet deres i 2016 og bryllup nummer to, i Las Vegas, i 2019.

Nå går de altså derimot hver til sitt.

«Jeg hadde aldri trodd jeg skulle komme med en slik annonsering, men jeg føler det er viktig å være åpen om livet mitt med dere. Etter tolv års eventyr, så er ekteskapet mellom Tom og meg over. Denne slutten betyr hverken harme eller fiendskap, så her er det ingen side å velge», delte Maloney blant annet med fansen på Instagram.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

I Schwartz' innlegg kom det frem at det var Maloney som ville ut av ekteskapet, men han ønsker ikke sympati eller å bli sett på som et offer.

«Jeg respekterer fullt og helt Katies valg, og vi har hatt en sunn og produktiv samtale rundt dette. Det hadde vært mye tristere hvis hun bestemte seg for å bli med meg og samtidig vært ulykkelig».

Tenkte lenge på bruddet

Nå letter den nysingle realitystjernen ytterligere på sløret om hvorfor hun bryter med ektemannen.

«Det var mitt valg, og det er sannsynligvis det vanskeligste og vondeste valget jeg noen gang har måttet ta», forteller hun i sin egen podkast «You’re Gonna Love Me», ifølge Today.

Videre avslører TV-profilen at hun følte at hun våknet opp på innsiden av sitt eget liv med en stemme som høyere og høyere fortalte henne at det var riktig å gå videre. I tillegg dukket flere tyngende episoder i livet hennes og i forholdet deres opp.

«Jeg ønsket å benekte dem og skyve dem ut av hodet mitt, for jeg elsker Tom og vi har bygd et liv sammen. Han var personen min og jeg ville være med ham resten av livet, men jeg var rett og slett ikke lykkelig», deler hun.

Skummel fremtid

Etter å kjent på disse følelsene i lang tid visste 35-åringen at hun ikke kunne overse dem lenger. Derfor bestemte hun seg for å fortelle Schwartz hva hun følte.

«Jeg innså at jeg måtte begynne å prioritere meg selv og min egen lykke. Det måtte bare skje», deler hun og fortsetter:

BRUDD: Ex-profilene har gjort det slutt, og vi har tatt en prat med dem om hvorfor. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper Vis mer

«Jeg kom til et punkt hvor jeg følte at jeg kom til å sprekke. Det hadde bygd seg opp i månedsvis. Jeg følte meg frakoblet. Som om jeg drev lenger og lenger bort... og jeg klarte ikke stoppe. Det var så utrolig tøft å gjennomføre det. Det vanskeligste var å fortelle det til ham fordi jeg visste han ville bli knust».

Til tross for at Maloney beskriver fremtiden som «veldig skummel», så er hun også «veldig håpefull» for hva neste kapittel bringer. Eksene bor sammen fremdeles og prøver bare å finne ut av ting etter som dagene går.

Bruddet kom kanskje som en overraskelse på mange ettersom duoen i oktober avslørte at de ønsket å bli foreldre så fort som mulig.

Den gang kom det også frem at Maloney og Schwartz mange år tidligere hadde vært gravide, men valgte abort.

- Graviditeten skjedde så tidlig i forholdet vårt. Vi kranglet hele tiden og var usikre på fremtiden vår sammen, fortalte de, ifølge People.

LES OGSÅ: Miley Cyrus nyter livet med ung mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer