Emma Watson:

Derfor vil hun ikke snakke om kjæresten

Emma Watson er ikke singel, men har ingen intensjon om å røpe hvem som har kapret hjertet hennes. 

PRIVAT: Emma Watson forteller i et intervju med Vanity Fair hvorfor hun holder kortene om sitt privatliv såpass tett til brystet. Foto: NTB scanpix
PRIVAT: Emma Watson forteller i et intervju med Vanity Fair hvorfor hun holder kortene om sitt privatliv såpass tett til brystet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske Hollywood-stjernen Emma Watson (26) har siden første «Harry Potter»-film hadde premiere i 2001 vært en av verdens største skuespillere. I totalt åtte filmer om den unge trollmannen spilte hun rollen som Hermione Granger, en av Potters nærmeste venner.

Hun har siden den gang vært å bemerke i flere andre store filmer som «Perks of Being a Wallflower» og «My Week with Marilyn». Foruten å være en ettertraktet skuespillerinne, har hun de siste åra bemerket seg politisk. Watson er utnevnt som FN-ambassadør, og har flere ganger tatt til orde for feminisme.

I et nytt portrettintervju med Vanity Fair snakker hun om flere av temaene, men hun beveger seg også inn på hvorfor hun har valgt å holde kortene om privatlivet sitt såpass tett til brystet.

26-åringen pryder mars-utgaven til magasinet. Hun er for tida aktuell i den mye omtalte spillefilmen om «Skjønnheten og udyret», en rolle hun har uttalt seg om hvorfor hun tok tidligere.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ PREMIERE: Mandag den 27. februar var Emma Watson til stede i Shanghai for premieren på «Skjønnheten og udyret». Foto: NTB scanpix
PÅ PREMIERE: Mandag den 27. februar var Emma Watson til stede i Shanghai for premieren på «Skjønnheten og udyret». Foto: NTB scanpix Vis mer

- Kan ikke snakke

Hva hun gjør, hvem hun dater og hvordan livet går generelt er derimot noe hun ikke forteller om ofte. I intervjuet forklarer hun at det også har sin grunn.

- Jeg vil være konsekvent her. Jeg kan ikke snakke om kjæresten min i et intervju og forvente at folk ikke skal ta paparazzibilder av meg mens jeg går utenfor hjemmet mitt. Man kan ikke gjøre begge deler, sier hun til magasinet.

Hun vil ikke engang nevne navnet hans i intervjuet, men magasinet understreker at hun er sammen med William «Mack» Knight (36). Han jobber i teknologibransjen og er glad i turer i naturen. De to har blitt observert sammen i godt over et år.

Watson har bemerket seg at hvem man er sammen med i Hollywood har mye å si for hvordan man blir behandlet. Hun vil ikke at det hun driver med skal føles overfladisk.

- Jeg har lagt merke til at hvem man dater i Hollywood blir knyttet opp mot filmproduksjonene man har, og det blir en del av en slags opptreden og et sirkus. Jeg hadde hatet det om noen jeg var med følte at de var en del av et show eller noe påtatt, sier hun.

Da et lugubert nettsted la ut bilde av Emma Watson i gjennomsiktig topp tok hun affære

I samme intervju, som tar for seg flere aspekter av skuespillerens liv, forteller hun også at hun ikke lenger ønsker å ta selfier med fansen.

- Det handler om forskjellen på å kunne ha et liv eller ikke. Om noen tar et bilde av meg og publiserer det, kan man innen to sekunder se eksakt hvor jeg er innen en ti meters radius. De kan se hva jeg har på meg og hvem jeg er med, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

GJENNOMBRUDD: Emma Watson spilte Hermine i de populære Harry Potter-filmene. Her sammen med motspillerne Rupeert Grint og Daniel Radcliffe. Foto: NTB scanpix
GJENNOMBRUDD: Emma Watson spilte Hermine i de populære Harry Potter-filmene. Her sammen med motspillerne Rupeert Grint og Daniel Radcliffe. Foto: NTB scanpix Vis mer

Takket nei

Det er knyttet store forventninger til Disneys kommende nyinnspilling av «Skjønnheten og udyret», med Emma Watson i rollen som Belle.

I januar fortalte Watson at dette ikke var den første disneyprinsessen hun fikk tilbud om å spille. I et intervju med magasinet Total Film sa hun at regissøren for nyinnspillingen av «Askepott» ønsket at hun skulle spille hovedrollen.

Watson takket imidlertid nei til å portrettere Askepott, og rollen gikk i stedet til Lily James.

- Jeg visste ikke at de ville lage «Skjønnheten og udyret» da jeg sa nei til «Askepott». Men da de spurte om jeg ville spille Belle, følte jeg at den rollen passet meg veldig mye bedre enn det Askepott gjorde, fortalte Watson.

- Belle er en feminist helt inn til ryggmargen, la hun til.

ETTERLENGTET: Emma Watson spiller Belle i filmatiseringen av klassikeren «Skjønnheten og udyret». Video: Walt Disney Studios Vis mer

LES OGSÅ: Her er «Girls»-stjernen på besøk i Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer