Marte Bratberg:

Derfor vil hun ikke navngi kjæresten

TV-profil Marte Bratberg røper hvorfor hun ikke vil «utlevere» samboeren.

PRIVAT: Marte Bratberg har tidligere holdt forholdet sitt veldig privat, og ikke delt navnet på kjæresten. Denne uka gjestet hun podkasten til Iselin Guttormsen: «G-Punktet», der forklarer hun hvorfor. Vis mer
Publisert

Denne høsten har vi kunnet se Marte Bratberg (31) svinge seg på parketten under TV 2s «Skal vi danse». En liten skade hun pådro seg underveis i programmet lot ikke radio- og TV-profilen seg stoppe av. Med sitt blide åsyn og dansetekke, har Bratberg blitt en av favorittene blant publikum og dommere på lørdagskveldene.

Når 31-åringen ikke er å se på dansegulvet, befinner hun seg gjerne i et TV-studio i rollen som programleder for TV 2s «God kveld Norge».

Vestby-jenta er som oftest ikke redd for å by på seg selv. Det er hun heller ikke når hun nå gjester Iselin Guttormsens podkast, «G-punktet».

I podkasten røper Bratberg det «alle» lurer på – nemlig blant annet om kjæreste- og sexlivet sitt.

- Har ikke skjult kjæresten

Den sprudlende blondinen avkrefter spekulasjonene om at hun bevisst har holdt kjæresten, «Leirdua», skjult. Bratberg er ikke spesielt hemmelighetsfull rundt det toårige forholdet, mener hun selv.

- Jeg synes det er litt forvirrende når folk sier at «han er hemmelig». At jeg har kjæreste har jeg aldri prøvd å skjule. Jeg har snakket om hele vår reise i podkast, og på NRJ. Men han er ikke en offentlig person, meddeler hun, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer