Marte Bratberg:

Derfor vil hun ikke navngi kjæresten

TV-profil Marte Bratberg røper hvorfor hun ikke vil «utlevere» samboeren.

PRIVAT: Marte Bratberg har tidligere holdt forholdet sitt veldig privat, og ikke delt navnet på kjæresten. Denne uka gjestet hun podkasten til Iselin Guttormsen: «G-Punktet», der forklarer hun hvorfor. Vis mer
Publisert

Denne høsten har vi kunnet se Marte Bratberg (31) svinge seg på parketten under TV 2s «Skal vi danse». En liten skade hun pådro seg underveis i programmet lot ikke radio- og TV-profilen seg stoppe av. Med sitt blide åsyn og dansetekke, har Bratberg blitt en av favorittene blant publikum og dommere på lørdagskveldene.

Når 31-åringen ikke er å se på dansegulvet, befinner hun seg gjerne i et TV-studio i rollen som programleder for TV 2s «God kveld Norge».

Vestby-jenta er som oftest ikke redd for å by på seg selv. Det er hun heller ikke når hun nå gjester Iselin Guttormsens podkast, «G-punktet».

I podkasten røper Bratberg det «alle» lurer på – nemlig blant annet om kjæreste- og sexlivet sitt.

IMPONERTE: Det ble dramatisk for Marte Bratberg i en episode av «Kompani Lauritzen» . Video: TV2 / Rød løper Vis mer

- Har ikke skjult kjæresten

Den sprudlende blondinen avkrefter spekulasjonene om at hun bevisst har holdt kjæresten, «Leirdua», skjult. Bratberg er ikke spesielt hemmelighetsfull rundt det toårige forholdet, mener hun selv.

- Jeg synes det er litt forvirrende når folk sier at «han er hemmelig». At jeg har kjæreste har jeg aldri prøvd å skjule. Jeg har snakket om hele vår reise i podkast, og på NRJ. Men han er ikke en offentlig person, meddeler hun, og fortsetter:

ÅPEN: TV-profil Marte Bratberg forteller at hun ikke har hemmeliggjort kjæresteforholdet slik mange tror. Her er hun fotografert i anledning deltakelsen i «Skal vi danse» i år. Foto: Espen Solli/TV 2
ÅPEN: TV-profil Marte Bratberg forteller at hun ikke har hemmeliggjort kjæresteforholdet slik mange tror. Her er hun fotografert i anledning deltakelsen i «Skal vi danse» i år. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

- Han har sagt at jeg kan legge ut bilder av ham, men jeg spør alltid om det er greit. Grunnen til at jeg ikke har sagt navnet hans er mer for hans del, i jobbsammenheng. Hvis de googler han i forhold til jobb, så slipper de å få opp bilde av meg. Jeg holder han ikke hemmelig. Du finner bilder av ham på Instagram.

På spørsmål om sexlivet kan TV-programlederen fastslå at hyrdestundene går bra for seg, men at det av og til dukker opp noen vonde tanker.

- Jeg føler ikke at min sexlyst har dabbet av. Jeg synes han er det deiligste mennesket i hele verden. Men det jeg skammer meg over, hvis jeg sier jeg er klar, og han sier: «Jeg er sliten», så kjenner jeg at jeg blir lei meg. Da blir jeg litt sånn: «Har han ikke lyst på meg liksom?», deler Bratberg ærlig.

SETTES UT: Programleder Marte Bratberg besøker tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Lene Antonsen som forteller om sin utradisjonelle jobb. Video: Julie Easter Christiansen / Dplay. Reporter: Kine Falch Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Marte Bratberg som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

- Skummelt

«Skal vi danse»-deltakeren har mange baller i lufta - og når hun ikke spiller inn TV, lager hun podkast med makkeren Janka Polliani (41).

I «Janka og Martes Podcast» har 31-åringen tidligere vært åpen om nettopp sex, forhold og vennskap.

I 2018 annonserte hun i en av episodene at hun og kjæresten, som går under kallenavnet «Leirdua», hadde blitt samboere.

VENNINNER: Marte Bratberg og Janka Polliani har podkasten «Janka og Martes Podcast» sammen. Her prates det om løst og fast. Foto: Se og Hør
VENNINNER: Marte Bratberg og Janka Polliani har podkasten «Janka og Martes Podcast» sammen. Her prates det om løst og fast. Foto: Se og Hør Vis mer

Den gang kom TV-profilen ut fra et fem år langt forhold året før, og syntes det var skummelt å gå inn i et nytt et.

- Jeg syntes det var veldig tungt da det ble slutt. Det var liksom fem år, og det tok litt tid å flytte fra hverandre og å komme seg på plass etter det. Kjærlighet er det fineste jeg vet, men jeg synes det er dritskummelt, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Sjokkexit: - Gjorde vårt beste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer