Meghan Trainor:

Derfor vil hun ikke ha sex med ektemannen

- Det høres kanskje rart ut, innrømmer artisten.

BLIR FORELDRE: Meghan Trainor og Daryl Sabara går spennende tider i møte. Her er de avbildet på et event i London i desember i fjor. Foto: Splash News / NTB
BLIR FORELDRE: Meghan Trainor og Daryl Sabara går spennende tider i møte. Her er de avbildet på et event i London i desember i fjor. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober kom den hyggelige nyheten om at stjerneparet Meghan Trainor (26) og ektemannen Daryl Sabara (28) venter sitt første barn sammen.

- Dere vet alle hvor lenge jeg har ønsket dette!!!! Daryl og jeg er overlykkelige og utrolig spente på å møte denne lille søtingen tidlig neste år. VI VENTER BARN!!! jublet sangfuglen i et innlegg av et ultralydbilde på Instagram:

Røpet kjønnet

Senere samme måned avslørte også Grammy-vinneren at hun var sikker på at hun ville få en datter, men at det viste seg at babyen i magen er en liten gutt, ifølge US Weekly.

Det vordende foreldreparet gleder seg stort til å utvide familien, men frem mot fødselen blir det lite intimitet mellom dem røper «All About That Bass»-stjernen.

- Det høres kanskje rart ut, men mentalt klarer jeg ikke å ha sex mens sønnen vår ligger mellom oss. Alle graviditets-appene sier at det skal føles veldig godt å sex mens man er gravid, men alt jeg klarer å tenke på er at det ligger en liten gutt i magen min, fortalte hun på Today show mandag, skriver US Weekly.

Det er derimot ingen tvil om at Trainor er strålende fornøyd med valg av ektemann.

- Han er bra. Han er fantastisk, skrøt hun videre og la til:

- Alle venninnene mine sier «Hvordan i all verden skal jeg klare å finne meg en Daryl?»

Drømmer om stor familie

Trainor og Sabara, kjent fra blant annet «Spy Kids», møttes for første gang på en fest i Los Angeles i 2014. To år etter ble de kjærester og i desember 2018 ga de hverandre sine ja. Nøyaktig ett år etter at de forlovet seg.

- Jeg er bare besatt av ham og han er ekstra romantisk rundt det hele. Det er nesten kvalmt, delte 26-åringen med E! News et par måneder etter bryllupet.

I fjor høst åpnet Meghan Trainor opp om at hun drømte om mange barn med sin utkårede.

- Jeg vil at alt skal skje samtidig. Putt dem inn der, uttalte hun til E! News, og fortsatte:

- Jeg vil ha tvillinger eller trillinger. Jeg vil at en lege skal hjelpe meg å få det til.

BABY: Daniel Louis og Kristina Vassileva har blitt foreldre, og til Rød Løper avslører de for første gang hva barnet skal hete. Video: Rød Løper Vis mer

Mens Trainor har solgt millioner av album verden over, og også har vunnet en Grammy for sin vakre stemme, så slo Sabara gjennom som barnestjerne i familiefilmene «Spy Kids» - eller «Småspioner» på norsk.

Sammen med Alexa PenaVega (32) ble han for 20 år siden nærmest stjerne over natta som søskenparet Juni og Carmen Cortez.

De siste årene har 28-åringen vært å se i filmer som blant annet «Polarekspressen», «World's Greatest Dad» og «Wizards of Waverly Place».

STJERNER: Filmene om familien Cortez var det mange som drømte seg bort i. Samtlige skuespillere fra filmen har gjort det svært godt etter suksessen. Foto: Moviestore / REX / NTB
STJERNER: Filmene om familien Cortez var det mange som drømte seg bort i. Samtlige skuespillere fra filmen har gjort det svært godt etter suksessen. Foto: Moviestore / REX / NTB Vis mer

LES OGSÅ: Clooney: - Trodde aldri jeg skulle få se ungene igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer