IKKE NY MANN: Anna Anka forteller at det er vanskelig for henne å møte nye menn, og at hun heller prioriterer sine to barn for øyeblikket. Foto: TV3/Thomas Engström
IKKE NY MANN: Anna Anka forteller at det er vanskelig for henne å møte nye menn, og at hun heller prioriterer sine to barn for øyeblikket. Foto: TV3/Thomas Engström Vis mer

Derfor vil hun ikke ha ny mann

- Det er en tøff situasjon jeg sitter i, sier Anna Anka...

Publisert
Se Anna Anka snakke om å finne kjærligheten nederst i saken!


SEHER.NO: Anna Anka leverte i desember i fjor inn skilsmissepapirene for ekteskapet med artisten Paul Anka.

I tiden etter bruddet har Hollywoodfruen vært koblet til den norske treneren Cornelis Erlander og hun har innrømmet å ha datet en svært rik amerikaner. Men selv om Anka har vært aktiv på dating-fronten, forteller hun til Seher.no at hun ikke er klar for å gå inn i et nytt forhold med det første.

- Du vet, alle vil date. Jeg har vært ute på dater, men jeg kjenner at jeg ikke er klar. Fokuset mitt ligger ikke på at jeg vil treffe ny mann og få barn og gifte meg og alt det der. Visst kommer jeg til å gjøre det, men når det skjer og med hvem, vet jeg ikke, fortalte Anna Anka til Seher.no i juli.

Og Anka forteller videre at selv om pågangen fra menn er stor, er det ikke bare enkelt for henne å møte en ny kjæreste. 

- Det er vanskelig når man er i min posisjon. Alle vil gå ut med en, men hvorfor vil de det egentlig? Liker de meg for den jeg er eller er det alt dette andre rundt? Det er vanskelig når man skal møte noen for de kan bare synes det er morsomt med stjernestatus, penger og alt hva de enn tiltrekkes av. Men liker de egentlig meg som person?
 
- Det er en tøff situasjon jeg befinner meg i, for kan jeg virkelig stole på denne personen? Det ikke morsomt. Er det ekte kjærlighet eller er det bare «fake»? Det er litt kjedelig, men vi får håpe jeg finner meg en som ikke er «fake», sier Anna Anka.

I sommer har TV-stjernen feriert i Sverige med sine to barn, og hun forteller at hun i det siste har tatt et bevisst valg i å avstå fra å dating.


- Akkurat nå føler jeg at barna mine er det viktigste. Jeg vil heller ikke introdusere dem for en ny mann. Jeg er ikke klar selv heller, og det er godt å være alene og tenke igjennom alt som har skjedd og prioritere hva som er viktig og hva som ikke er nødvendig i livet. Vi får se hva som skjer, jeg er jo ikke en person som kommer til å være singel i fem år. Absolutt ikke!

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det er klart han ble sugen

Se Anna Anka snakke om å finne kjærligheten her:[obj:media:8792]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer