FIREBARNSMOR: Kim Kardashian sammen med barna Saint (foran t.v.), Psalm, Chicago og North West (foran t.h.) under et besøk i Armenia i 2019. Foto: NTB scanpix
FIREBARNSMOR: Kim Kardashian sammen med barna Saint (foran t.v.), Psalm, Chicago og North West (foran t.h.) under et besøk i Armenia i 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kim Kardashian:

Derfor vil hun ikke ha flere barn

- Jeg kunne hatt to til, men jeg synes bare ikke at jeg burde.

Publisert

I løpet av de seks siste årene har barna North (6), Saint (4), Chicago (2) og Psalm (9 md.) kommet som perler på en snor for Kim Kardashian (39) og Kanye West (42).

Nå avslører «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen at selv om hun tror at hun og ektemannen kunne taklet å utvide familien ytterligere, så er hun selv imot ideen om flere barn.

- Jeg kunne hatt to til, men jeg synes bare ikke at jeg burde, forteller hun i podcasten «All's Fair», ifølge Us Weekly.

Videre begrunner Kim hvorfor hun ikke føler at hun bør få flere barn.

- Jeg kan bare ikke ha flere, fordi jeg gjerne vil gå på skole og jeg har en rekke ting jeg ønsker å gjøre. Jeg måtte ha gått gjennom assistert befruktning igjen. Og jeg fyller snart 40. Jeg har ikke lyst til å være en gammel mor. Jeg synes fire stykker er bra.

39-åringen legger også vekt på at hun ønsker å kunne gi nok oppmerksomhet til barna hun allerede er mamma til.

- Alle trenger oppmerksomhet, og det ønsker jeg å gi dem. Og jeg ser hvordan jeg fremdeles plager min egen mor, som er 64. Jeg ringer henne flere ganger om dagen selv om jeg snart er 40, deler hun, ifølge nettstedet.

View this post on Instagram

⛈ StormiWorld ⛈

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

«Fiksert på syv barn»

Uttalelsen kommer kanskje ikke til å glede ektemannen Kanye. Artisten har nemlig avslørt at han ønsker seg tre barn til. Han mener nemlig at barn er det som beriker livet mest.

- Kanye vil ha flere. Han trakasserer meg. Han er helt fiksert på syv stykker. Det kunne jeg aldri hatt, har Kim fortalt til venninnen Larsa Pippen i «Keeping Up With the Kardashians», ifølge Contact Music.

- Spesielt med den verdenen vi lever i idag. Jeg ligger bokstavelig talt våken om nettene og tenker på hvordan barna mine skal overleve i en så gal verden som dette, forklarte hun videre.

«MAMMA?»: North West stiller et spørsmål mamma Kim Kardashian ikke er helt forberedt på. Vis mer

Vanskelige svangerskap

Sist måned delte firebarnsmoren dette bildet av hele familien som spiste frokost sammen.

«Morgengalskap», skrev hun som tekst.

View this post on Instagram

Morning Madness

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

I sommer ga Kim også utrykk for at hun var fornøyd med de fire ungene hun allerede har.

- Jeg elsker barna mine så utrolig høyt. Hver av dem trenger veldig mye oppmerksomhet, skrev hun den gang på Instagrams historiefunksjon, ifølge Us Weekly.

Realitystjernen har heller aldri lagt skjul på at hun slet med å bli gravid. De to yngste barna, Chicago og Psalm, bar hun heller ikke frem selv.

Kims svangerskapskomplikasjoner kommer av at hun har forliggende morkake. Dette er ifølge Norsk Helseinformatikk en tilstand der morkaken helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmoren - altså den veien barnet skal ut.

Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin. Legene frarådet henne derfor om å bli gravid selv igjen, og surrogati ble etter hvert en naturlig løsning.

To ulike surrogatmødre

Før Chicago kom til verden var Kim flere ganger åpen om utfordringene som følger med det at hun ikke bar frem sitt eget barn.

- De som sier eller tror at dette var en kjapp og grei løsning, tar fullstendig feil, meddelte 39-åringen overfor kjendisnettstedet Entertainment Tonight, og fortsatte:

- Jeg stoler selvfølgelig på kvinnen som bærer frem barnet mitt, men det er følelsen av å vite at du har gjennomført to svangerskap, og så er du plutselig ikke til stede i ditt tredje. Det er utrolig rart og vanskelig - definitivt en mye tøffere erfaring enn jeg trodde. En daglig indre kamp.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Kim og Kanye, som betalte dyre dommer for svangerskapet, skal ha vært svært fornøyde med prosessen og knyttet nære bånd til kvinnen som fødte Chicago. Likevel valgte de å bruke en annen surrogatmor til å bære frem Psalm.

- De hadde håpet å kunne benytte seg av samme gestasjonelle surrogatmor (der kvinnen er genetisk ubeslektet med barnet, journ.anm.), men forsøket lyktes ikke. Paret har derfor funnet en annen, som nå er gravid, fortalte en kilde til People like etter at babaynyheten ble kjent.

FÅR KJEFT: Kardashian-klanen får kritikk fra fansen etter matkrig i «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Malika Haqq bekrefter endelig barnefaren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer