Kim Kardashian:

Derfor vil hun ikke ha flere barn

- Jeg kunne hatt to til, men jeg synes bare ikke at jeg burde.

FIREBARNSMOR: Kim Kardashian sammen med barna Saint (foran t.v.), Psalm, Chicago og North West (foran t.h.) under et besøk i Armenia i 2019. Foto: NTB scanpix
FIREBARNSMOR: Kim Kardashian sammen med barna Saint (foran t.v.), Psalm, Chicago og North West (foran t.h.) under et besøk i Armenia i 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av de seks siste årene har barna North (6), Saint (4), Chicago (2) og Psalm (9 md.) kommet som perler på en snor for Kim Kardashian (39) og Kanye West (42).

Nå avslører «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen at selv om hun tror at hun og ektemannen kunne taklet å utvide familien ytterligere, så er hun selv imot ideen om flere barn.

- Jeg kunne hatt to til, men jeg synes bare ikke at jeg burde, forteller hun i podcasten «All's Fair», ifølge Us Weekly.

Videre begrunner Kim hvorfor hun ikke føler at hun bør få flere barn.

- Jeg kan bare ikke ha flere, fordi jeg gjerne vil gå på skole og jeg har en rekke ting jeg ønsker å gjøre. Jeg måtte ha gått gjennom assistert befruktning igjen. Og jeg fyller snart 40. Jeg har ikke lyst til å være en gammel mor. Jeg synes fire stykker er bra.

39-åringen legger også vekt på at hun ønsker å kunne gi nok oppmerksomhet til barna hun allerede er mamma til.

- Alle trenger oppmerksomhet, og det ønsker jeg å gi dem. Og jeg ser hvordan jeg fremdeles plager min egen mor, som er 64. Jeg ringer henne flere ganger om dagen selv om jeg snart er 40, deler hun, ifølge nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer