Kim Kardashian:

Derfor vil hun ikke ha flere barn

Realitystjernen Kim Kardashian West har nok å henge fingrene i som firebarnsmor.

SETTER STREK: Kim Kardashian (t.v.) vil ikke ha flere barn, og setter dermed strek ved fire. Her er hun avbildet med ektemannen Kanye West (ytterst t.h.), Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Penelope Disick Kardashian og datteren North West i 2016. Foto: REX/ NTB Scanpix
SETTER STREK: Kim Kardashian (t.v.) vil ikke ha flere barn, og setter dermed strek ved fire. Her er hun avbildet med ektemannen Kanye West (ytterst t.h.), Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Penelope Disick Kardashian og datteren North West i 2016. Foto: REX/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden den svært populære serien «Keeping Up With the Kardashians» begynte å rulle over tv-skjermene i 2007, har en hel verden latt seg fascinere av den glamorøse og dramafylte livsstilen til Kardashian/Jenner-familien.

Familiens overhode Kris Jenner (63), har hele seks barn - Kourtney (40), Kim (38), Khloé (35), Rob (32), Kendall (23) og Kylie (22) - og det har lenge vært knyttet store forventninger til hvor mange barn hvert av medlemmene i den store søskenflokken selv vil få.

At realityfamilien stadig vokser i et forrykende tempo er ingen hemmelighet, og hittil har 63-åringens barn fått til sammen ti barn på ni år.

Krever mye

Kim Kardashian West har de siste seks årene fått hele fire barn, North (6), Saint (3), Chicago (1) og Psalm (3 mndr.).

Nylig delte hun imidlertid nyheten om at fire barn holder i massevis, og at hun trolig ikke vil få flere barn.

Det var nemlig under en spørsmålsrunde på Instagrams historiefunksjon at en anonym bruker stilte spørsmålet: «Kim, vil du ha flere barn?».

AVSLØRING: Kim Kardashian hadde egentlig tenkt å holde en hemmelighet for seg selv, men da hun fikk noen glass innabords, gikk ikke dét helt etter planen. Video: E! Vis mer

Sammen med et søtt bilde av Chicago og Saint svarte hun «Jeg ELSKER barna mine så mye, men fire er alt jeg kan håndtere med hvor opptatt jeg er, og alle barna mine krever så mye oppmerksomhet».

FIRE BARN: Kim Kardashian mener at fire barn holder i massevis. Foto: Skjermdump fra Instagram / Kim Kardashian
FIRE BARN: Kim Kardashian mener at fire barn holder i massevis. Foto: Skjermdump fra Instagram / Kim Kardashian Vis mer

Setter strek ved fire

Tidligere i år, kort tid før Psalm ble født, fortalte en kilde til People at Kanye West (42) og Kims begeistring for det nye barnet var enorm, men at den nyfødte trolig ville gjøre familien fulkommen.

- Kim har alltid ønsket seg fire barn. Hun snakker om det hele tiden. Hun vil trolig ikke få flere etter dette, fortalte kilden den gang, ifølge People.

Realitydronningen selv uttalte i et intervju med Elle i april 2018 at hun var storfornøyd med tilværelsen, og at hun den gang ikke utelukket et barn til. Det var imidlertid før lille Psalm kom til verden, og hun forklarte den gang at hun mest sannsynlig kom til å sette en strek ved fire barn.

- Jeg tror ikke jeg hadde taklet flere enn det. Jeg har alt for liten tid. Jeg tror det er viktig i alle parforhold at moren gir ektemannen like mye oppmerksomhet som til barna, sa hun den gang.

Alle fire barna har hun sammen med rapperen Kanye West. Paret har vært sammen siden 2012, og i 2014 giftet de seg i en storslått seremoni i Italia.

AVSLØRER: Det har vært måneder med spekulasjoner, men nå kan det se ut til at Kim Kardashian endelig har avslørt hva hennes fjerde barn skal hete. Vis mer

Benyttet surrogati

38-åringen har ved flere anledninger gjort offentligheten kjent med diverse helsemessige utfordringer tilknyttet en ny graviditet - som i verste fall kan gi store fødselskomplikasjoner.

Realityprofilen har såkalt forliggende morkake, som ifølge Norsk Helseinformatikk er en tilstand der morkaka helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmora - altså den veien barnet skal ut. Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin, ifølge nettstedet.

Derfor falt valget på å benytte seg av surrogati på sine to siste barn, en avgjørelse realitydronningen synes var vanskelig å svelge.

- De som sier eller tror at dette var en kjapp og grei løsning, tar fullstendig feil, fortalte Kim overfor kjendisnettstedet Entertainment Tonight.

«MAMMA?»: North West stiller et spørsmål mamma Kim Kardashian ikke er helt forberedt på. Vis mer

Det var spesielt mangelen på kontroll, basert på det faktum at babyen faktisk ikke vokste inni hennes egen mage, som plaget 38-åringen den gang.

- Jeg stoler selvfølgelig på kvinnen som bærer fram barnet mitt, men det er følelsen av å vite at du har gjennomført to svangerskap, og så er du plutselig ikke til stede i ditt tredje. Det er utrolig rart og vanskelig - definitivt en mye tøffere erfaring enn jeg trodde. En daglig indre kamp, fortalte hun til nettstedet.

LES OGSÅ: - Var ikke klar for å bli mor da hun ble gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer